Bushman: Nová kolekce jaro/léto 2013

05.06.2013 19:40

Nová kolekce prémiové značky oblečení BUSHMAN pro jaro/léto 2013 je v duchu své tradice určená především pro cestování a volný čas. Nechybí ale ani modely do města či kanceláře.

Bushman: Nová kolekce jaro/léto 2013
Foto: red
Popisek: Bushman

Kolekce obsahuje širokou nabídku kvalitních pánských i dámských produktů, které nabízí nesčetně mnoho kombinací outfitů. Specifickou linií je  BUSHMAN CLASSIC – důkaz věrnosti tradici, stylu a charakteru značky. Celá kolekce je vyrobena téměř výhradně z přírodních materiálů – bavlna, vlna, len či kůže. Moderní zpracování a následná úprava zaručují vynikající užitné vlastnosti. BUSHMAN jako vždy zaručuje pohodlné osvědčené střihy, vysoce kvalitní materiály a zpracování.

Barevnost pánské kolekce jaro/léto 2013 je v odstínech typických pro značku BUSHMAN, což jsou zemité odstíny hnědé, široká škála zelených a béžových odstínu. Akcentními barvami jsou oranžová, žlutá a krémová. Kromě jednobarevných modelů nabízí  pánská kolekce velký výběr decentních i výraznějších kostek použitých převážně na košilích a originální motivy potisků triček s cestovatelskou a přírodní tématikou. Dámská kolekce je laděna v odstínech béžové, tmavě hnědé a tmavě šedé. Akcentní barvou je oranžová. U většiny produktů v kolekci je použito speciální oprání a pigmentové barvení, které dodává výrobkům příjemný omak, autentický vzhled a originální barevnost.

Součástí nabídky je nadčasová linie BUSHMAN CLASSIC, která je spojením stylu, tradice a nejvyšší kvality. Linii CLASSIC charakterizují zemité přírodní odstíny. V této řadě upoutají pozornost například košile HAMMER či FLOYD, kalhoty WADE nebo kraťasy TERON.

Jedinečná je kolekce afrických šperků vyráběných výlučně z přírodních materiálů. Nově uvedla značka BUSHMAN na trh vlastní řadu expediční a outdoorové obuvi spolu s kolekcí plátěných tašek a batohů.

Modely kolekce BUSHMAN jsou volbou pro ty, kteří vyznávají osobitý styl a kvalitu, ctí tradice, řídí se svými instinkty a za všech okolností jdou vlastní cestou.

www.bushman.cz I www.bushmanshop.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…