Aplikace RTíčko otvírá cestu obcím a pořadatelům akcí do televizního vysílání

18.09.2017 15:31

Regionalnitelevize.cz spustila novou službu diváky, pořadatele akcí a všechny, kteří mají zájem se zapojit do tvorby obsahu regionalnitelevize.cz. Jmenuje se RTíčko a umožňuje zájemcům vkládat nekomerční textové informace o pořádaných akcích, zajímavostech či aktuálních událostech na webové stránky a do vysílání regionalnitelevize.cz.

Aplikace RTíčko otvírá cestu obcím a pořadatelům akcí do televizního vysílání
Foto: red
Popisek: Regionálnítelevize.cz

Aplikace je k dipozici na webové adrese www.rticko.cz (ZDE) a vkládání informací je velmi jednoduché. Služba je určena pro subjekty státní správy a samosprávy, či neziskové organizace, které jsou často pořadateli nejrůznějších akcí, ale i pro občany, kteří by rádi informovali širokou veřejnost například o aktuální situaci na silnicích. Informace se následně, po schválení editorem objeví v infoliště na webových stránkách www.regionalnitelevize.cz a v informačním textovém řádku ve spodní části obrazovky přímo ve vysílání regionalnitelevize.cz (ZDE).

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 5 let věnuje regionálnímu zpravodajství z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.

Upoutávka na novou službu nanajdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

11:59 ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

Číslo týdne