Armáda ČR: Nové webové stránky budou pomáhat s rekrutací

18.01.2018 20:43

Ve čtvrtek 18. ledna se za účasti náčelníka Generálního štábu Armády ČR armádního generála Josefa Bečváře a jeho poradkyně brigádní generálky Lenky Šmerdové uskutečnilo slavnostní představení nových webových stránek rekrutérů AČR. Zájemci je najdou na kariera.army.cz.

Armáda ČR: Nové webové stránky budou pomáhat s rekrutací
Foto: Armáda ČR
Popisek: Armáda ČR, logo.

Ceremonie se konala v pražském Rekrutačním středisku Čechy a nechyběli samozřejmě ani jeho zaměstnanci. Nejen jim, ale hlavně novým uchazečům o službu v Armádě ČR by měly nové stránky pomoci se získáním všech potřebných informací.

„Nábor je jednou z našich hlavních priorit. Věřím, že nová podoba webu, který je nyní atraktivnější a uživatelsky vstřícný, pomůže přilákat další zájemce o službu v armádě,“ uvedla ministryně obrany ČR Karla Šlechtová.

Ať už se civilisté zajímají o vojenské školy, aktivní zálohu nebo chtějí být vojákem z povolání, budou se snadno orientovat v přehledně uspořádaných záložkách, naleznou zde aktuální seznam volných míst a samozřejmě veškeré nezbytné kontakty.

„Doufám, že nové webové stránky naváží na naše další zdařilé projekty, jakými jsou například reklamní kampaň na rádiu KISS nebo nová vozidla, která rekrutéři obdrželi koncem loňského roku. Armádě se v oblasti náboru dlouhodobě daří. V roce 2017 bylo přijato v přímém náboru a ke studiu na vojenských vysokých školách 2173 nových vojáků z povolání. Těší mě, že je také značný zájem i o službu v aktivní záloze a o dobrovolná vojenská cvičení,“ řekl armádní generál Josef Bečvář. Ve svém projevu poděkoval pracovníkům odboru doplňování personálu za jejich dlouhodobou kvalitní práci a připomněl plánované přijetí dvou tisícovek nových zájemců v roce 2018.

„Snažili jsme se, aby naše internetové stránky byly co nejpřehlednější, snadno dostupné a zajímavé. Chtěli jsme moderní design, čistou grafiku a snadnou ovladatelnost,“ vysvětlila brigádní generálka Lenka Šmerdová. Za projektem nového webu za Armádu ČR stojí Michal Misík z Agentury personalistiky AČR, který na novém designu pracoval stovky hodin. Po symbolickém „křtu“ názorně předvedl, jak je snadná registrace nových zájemců a upozornil, že na novou platformu se mohou uchazeči těšit už 19. ledna kolem poledne.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Policejní kynologové obsadili přední příčky na MČR IGP

22:04 Policie ČR: Policejní kynologové obsadili přední příčky na MČR IGP

Svým umístěním si zajistili postup na mistrovství světa!