Asociace pro mezinárodní otázky zve na debatu o vojenské misi a rozvojové pomoci v Afghánistánu

02.11.2015 10:42

Ve středu 11. listopadu od 16:30 pořádá Asociace pro mezinárodní otázky debatu, na které představí výsledky výzkumného projektu, jenž zjišťoval názory tvůrců zahraničních politik zemí Visegrádské skupiny.

Asociace pro mezinárodní otázky zve na debatu o vojenské misi a rozvojové pomoci v Afghánistánu
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Ivan Gabal

Na diskuzi moderované Vlaďkou Votavovou vystoupí Ivan Gabal, Kateřina Šafaříková a Vít Dostál. Registrujte se, prosím, zde. Debata proběhne v CERGE-EI díky podpoře Konrad Adenauer Stiftung, Open Society Foundations a Ministerstva zahraničních věcí ČR.

Zveme Vás také na debatu o vojenské misi a rozvojové pomoci v Afghánistánu, kterou pořádáme ve středu 4. listopadu od 16:00 v Plzni. Na diskuzi brigádního generála Pavla Adama a Vladislava Güntera, který působil jako koordinátor rozvojových aktivit ČR v Afgánistánu, moderovanou Václavem Lídlem se můžete registrovat zde. Akci pořádáme společně s Eurocentrem Plzeň za podpory Ministerstva obrany ČR v rámci programu Příprava občanů k obraně státu (POKOS) a ve spolupráci s Akademickým spolkem studentů politických věd v Plzni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jan Farský byl položen dotaz

Proč jste jako jiní neodpověděli na otázky týkající se svobody projevu?

https://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prekvapeni-ze-SPOLU-Vondra-zaslal-odvaznou-odpoved-Muze-mit-dohru-755196. Je to proto, že máte máslo na hlavě, protože jste to hlavně vy, kdo tu chce omezit svobodu slova - vy to tedy nazýváte boj s dezinformacemi, ale přitom ani nejste schopni definova...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČSÚ: Ceny průmyslových výrobců v dubnu meziročně vzrostly

13:21 ČSÚ: Ceny průmyslových výrobců v dubnu meziročně vzrostly

Meziměsíčně ceny zemědělských výrobců klesly o 3,5 % a meziročně byly nižší o 13,4 %. Ceny průmyslov…