Auto Palace eviduje nárůst v prodejích za první čtvrtletí o 18 procent

11.05.2015 14:04

Společnosti Auto Palace se po prvních třech měsících prodejně opět daří. Navazuje tak na své úspěchy v loňském roce a zároveň plní svůj závazek dosáhnout za letošní rok celkového obratu 4 mld. Kč. Za uplynulý kvartál prodala celkový počet 2 519 vozů, což činí téměř 18% nárůst oproti stejnému období roku 2014.

Auto Palace eviduje nárůst v prodejích za první čtvrtletí o 18 procent
Foto: red
Popisek: Auto Palace Spořilov

Cílevědomé ambice společnosti Auto Palace dosáhnout obratu 4 miliard korun za letošní rok mohou dojít svému naplnění. Díky své agresivní cenové politice a schopnosti vytvářet zdravé konkurenceschopné prostředí se společnosti daří nejen v prodejích fyzickým osobám, tak i firmám. Auto Palace s celkovým počtem 2 519 prodaných vozů je tak o krok blíže svému plánu dostát.

Firma za uplynulé tři měsíce prodala celkově 1 990 nových a 529 ojetých vozů, což činilo nárůst o téměř 18 procent oproti výsledkům za čtvrtletí roku 2014. 

Auto Palace zároveň potvrzuje současnou situaci na trhu novými automobily v ČR. Za uplynulé tři měsíce bylo v tuzemsku prodáno celkem 57 244  vozů - o 25 % více než ve stejném období roku 2014. Společnost Auto Palace s celkovým počtem 1 990 nových prodaných vozů tento růstový trend dokonce převyšuje o 0,8 % (v roce 2014 prodala 1 582 nových automobilů, tedy o 25,8 %). 

„Za první tři měsíce jsme prodali více než 2500 vozů za více než 1 miliardu korun.  Naše ambice stát se  dealerem číslo jedna v ČR v horizontu 4 let, se tak může stát skutečností a my pro to uděláme maximum. Výsledky za uplynulé období nasvědčují tomu, že nás zákazníci vnímají pozitivně a naše showroomy vyhledávají. Navíc se k nám vracejí, což nám činí obrovskou radost. Hlavním kritériem výběru Auto Palace jako svého partnera je pro naše zákazníky nízká cena automobilů, výběr z 9 značek nových vozidel i komplexnost nabízených služeb. Lidé si u nás mohou vybrat okamžitě z více než 1 500 vozů skladem,“ říká Ralph Howie, generální ředitel skupiny Auto Palace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…