Bohemia Energy dodává plyn pražské Nemocnici Na Františku

16.02.2014 13:34

Společnost Bohemia Energy, největší alternativní dodavatel elektřiny a plynu v České republice, dodává od ledna 2014 zemní plyn Nemocnici Na Františku v Praze 1.

Bohemia Energy dodává plyn pražské Nemocnici Na Františku
Foto: Bohemia Energy
Popisek: Bohemia Energy

„Zvítězili jsme v soutěži formou obálkové ceny, v níž rozhodujícím kritériem byla nejnižší cena. V letošním roce dodáme této významné pražské nemocnici více než 4 tisíce MWh zemního plynu,“ říká Jiří Písařík, jednatel Bohemia Energy.

Předpokládaná hodnota dodávky dle zadávací dokumentace byla 4,5 mil Kč, Bohemia Energy v soutěži uspěla s nabídkovou cenou v hodnotě 3 123 890 Kč.

Kromě Nemocnice Na Františku dodává Bohemia Energy elektřinu či plyn celé řadě dalších významných firem, státních institucí nebo měst a obcí. Mezi zákazníky Bohemia Energy patří například města Brno, Mladá Boleslav či Jablonec nad Nisou. Dalšími zákazníky společnosti s významným odběrem jsou společnosti ORCO, Agrofert Holding, Kostelecké uzeniny, Maso Planá nebo Raiffeisenbank.

O společnosti Bohemia Energy

Bohemia Energy je největším alternativním dodavatelem elektřiny a plynu v České republice. Zákazníkům dodává elektřinu a plyn od samého začátku liberalizace energetického trhu - jako první alternativní dodavatel začala v roce 2006 nabízet elektřinu i domácnostem a plyn posléze v roce 2008.

Bohemia Energy dosáhla během prvních 9 měsíců loňského roku tržeb ve výši 6,5 mld. Kč, což představuje meziroční růst zhruba o 12 procent, a počet zákazníků přerostl hranici 500 tisíc. Spolu se svou sesterskou firmou Slovakia Energy, má nyní skupina Bohemia Energy ve svém portfoliu 700 tisíc zákazníků.

V loňském roce Bohemia Energy koupila České Energetické Centrum a Energetické Centrum Jih a na Slovensku převzala Energetické Centrum.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…