Bývalý ředitel Skupiny ČEZ Vladimír Vokroj zavádí změny v Centropolu

22.05.2014 13:54

Vladimír Vokroj po letech strávených v ČEZ a Českém Energetickém Centru nastoupil jako obchodní ředitel poradenské společnosti LCG 360° CONSULTING. LCG poskytuje své služby skupině Centropol, kde tak aktuálně Vladimír Vokroj jako odborník na energetiku řídí změny při zavádění obslužně-obchodní strategie v rámci nově vzniklého úseku zákaznických služeb.

Bývalý ředitel Skupiny ČEZ Vladimír Vokroj zavádí změny v Centropolu
Foto: LCG 360° CONSULTING
Popisek: LCG 360° CONSULTING

 „Centropol je jedním z nejúspěšnějších hráčů na trhu s nabídkou elektřiny a plynu, dnes dokonce mobilním operátorem. Mou úlohou je posunout Centropol do stejné pozice v oblasti zákaznického servisu a vnitřních procesů. Zde mohu v nejvyšší míře využít svých zkušeností z minula a pomoci rozvinout potenciál, který Centropol v této oblasti bezesporu má. Naším společným cílem je pak jasná profilace Centropolu jako obchodně silné, prozákaznicky orientované firmy,“ vysvětlil Vladimír Vokroj.

LCG 360° CONSULTING při spolupráci s klienty využívá svou jedinečnou metodu řízení v souvislostech, která mimo jiné zahrnuje aktivní účast zkušených manažerů při zavádění změn. Z toho důvodu působí Vladimír Vokroj při implementaci nové strategie přímo ve vedení společnosti Centropol.

Své mnohaleté zkušenosti v oboru energetických společností nabral Vladimír Vokroj především při působení ve Skupině ČEZ. Zde pracoval od roku 2000 nejprve na marketingových pozicích, pak jako vedoucí odboru marketing Retail a následně na pozici ředitele podpory prodeje Retail. Řídil také obchodních aktivity v Českém energetickém centru, kde měl na starosti i optimalizaci přímého prodeje. Při restrukturalizaci Českého Energetického Centra Vladimír Vokroj spolupracoval se zástupci firmy LCG, kteří na projektu pracovali. V roce 2013 se stal Obchodním ředitelem LCG, kde využívá své bohaté zkušenosti z oblasti energetických společností k rozvoji projektů v oblasti obchodu a marketingu.

LCG 360° CONSULTING je poradenská společnost specializující se na restrukturalizace a rozvoj firem především v oblastech řízení, finančního řízení, obchodu a marketingu. Firma vyvinula vlastní metodu 360° CONSULTING, jejíž hlavními aspekty jsou řízení změn v souvislostech a orientace na výsledek.

Standardní analytické a strategické poradenství firma rozšiřuje o aktivní účast konzultantů, kteří mají za sebou prokazatelné výsledky, při řízení změn a součinnost při následném zajištění udržitelnosti dalšího rozvoje podnikání.

O LCG 360° CONSULTING:

LCG 360°Consulting je poradenská společnost specializující se na restrukturalizace a rozvoj firem především v oblastech řízení, finančního řízení, obchodu a marketingu. Společnost LCG sdružuje od roku 1998 zkušené manažery z nejrůznějších oborů, které spojuje jednotná vize poskytování poradenských služeb. Na rozdíl od řady jiných poradenských společností garantujeme našim klientům dosažení stanovených cílů. Vyvinuli jsme proto unikátní metodu 360° CONSULTING, kterou tvoří pět základních pilířů: ANALÝZA, STRATEGIE, IMPLEMENTACE, DELEGACE, PODPORA. Hlavními aspekty unikátní metody 360° CONSULTING jsou řízení změn v souvislostech a orientace na výsledek. Standardní analytické a strategické poradenství rozšiřujeme o naši aktivní účast při řízení změn a součinnost při následném zajištění udržitelnosti dalšího rozvoje podnikání. V každé fázi projektu tak klient má k dispozici tým odborníků s odpovídající specializací.

Konzultanti LCG mají dlouholeté zkušenosti s revitalizacemi společností, finančním poradenstvím, restrukturalizačními programy, zvyšováním podnikatelské výkonnosti, s optimalizací vnitřních procesů či tvorbou a implementací dlouhodobých a krátkodobých strategií. Vždy se snažíme zajistit pro naše klienty udržitelný a dlouhodobý hospodářský růst.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…