C.O.T. media a LEO Express připravili nový palubní časopis

10.12.2012 12:39

Nový železniční dopravce LEO Express přichází na trh nejen s moderními a kvalitními službami, ale také s palubním časopisem. Své síly spojil s vydavatelstvím C.O.T. media, které zaštítí jak design a redakci časopisu LEO Express, tak jeho tisk i obchodní servis. Distribuce časopisu proběhne do konce roku.

C.O.T. media a LEO Express připravili nový palubní časopis
Foto: LEO Express
Popisek: Nová souprava LEO Express se poprvé předvedla v Česku

Palubní časopis LEO Express bude k dispozici každému cestujícímu, který využije dopravních služeb nového českého železničního dopravce, jenž od listopadu přepravuje cestující na trase mezi Prahou a Ostravou. Svůj čtvrtletník s atypickým formátem 145 x 245 mm najde cestující v kapsách sedaček všech vlakových souprav a na prodejních místech LEO Express.

Cestující na stránkách časopisu najdou výběr z cestovatelského lifestylu, to nejlepší z kulturního a sportovního kalendáře v okolí páteřní trasy LEO Express i servisní stránky s nabídkou společnosti, vlakového, zábavního a informačního portálu a palubního cateringu.

LEO Express a. s. je český železniční dopravce, který v listopadu 2012 začal přepravovat cestující zcela novými vlaky, nejdříve na trati mezi Prahou a Ostravou.

LEO Express hodlá v budoucnu zahájit dopravu také na dalších trasách v ČR i sousedních státech. LEO Express je součástí skupiny LEO TRANSPORT, která dnes sdružuje skupinu firem podnikajících v železničním a dopravním odvětví. Zakladatelem a generálním ředitelem společnosti je Leoš Novotný. www.le.cz

C.O.T. media je specializované vydavatelství s více jak 15letými zkušenostmi, orientované na B2B a B2C tituly.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: LEO Express

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…