CCV Informační systémy personálně posiluje služby elektronické výměny dokladů

04.06.2014 15:49

Vedoucím oddělení realizace divize eBusiness společnosti CCV Informační systémy, s odpovědností za vedení projektů a zapojování zákazníků do řešení elektronické výměny dokladů ORION EDI, byl jmenován Michal Rezner. Divize zaznamenala také personální obměnu v osobě Michala Kuráně na pozici obchodního manažera, který je odpovědný za rozvoj EDI (Electronic Data Interchange) do nových segmentů.

CCV Informační systémy personálně posiluje služby elektronické výměny dokladů
Foto: red
Popisek: CCV Information Systems

Společnost tak reaguje na rychle se zvyšující poptávku po službách jejího konsolidačního centra pro elektronickou výměnu dokladů, které v loňském roce zaznamenalo pětinový meziroční nárůst objemu přenesených zpráv na více než dvacet milionů elektronických objednávek, faktur, dodacích listů a dalších dokladů pro tisíce obchodujících protistran.

Michal Rezner (37 let) má za sebou bohatou praxi jako team leader a project manager v oblasti informačních systémů. V minulosti se aktivně podílel na projektech v oblasti mapových serverů, GIS, webových a mobilních aplikací. Vystudoval finanční řízení na Soukromé vyšší odborné škole ekonomické a dopravní v Ostravě, na které navázal studiem MBA na B.I.B.S. v Brně. Je ženatý a má dvě malé děti, které naplňují jeho volný čas. Pokud mu přeci jen nějaký zbude, pak se aktivně věnuje sportu. Vedle zimního snowboardingu a lyžování to je především cyklistika, ve které si porovnává své síly s ostatními v amatérských závodech.

Michal Kuráň (33 let) přišel do obchodního týmu v CCV Informační systémy v roce 2013 ze společnosti ACNielsen Czech Republic, kde pracoval jako obchodní konzultant na portfoliu klientů z lékárenského a FMCG trhu. Na manažerskou pozici s odpovědností za rozvoj EDI do nových segmentů postoupil díky úspěšným akvizicím řady významných zákazníků z oblasti tradičního maloobchodu, internetových obchodů nebo specializovaných velkoobchodů. Je ženatý a mezi jeho zájmy patří horostěna, alpská turistika a míčové sporty.

„Mám velkou radost, že poptávka po elektronické komunikaci EDI roste nejen v tradičních oblastech, jako je moderní maloobchod, ale rozšiřuje se také do nových segmentů. Není tedy náhoda, že personálně posilujeme na manažerských postech, ale rozšířili jsme tým konzultantů, softwarových inženýrů i centrum služeb. Celkově jsme naši divizi rozšířili o téměř desítku nových kolegů tak, abychom mohli i nadále zajišťovat odpovídající úroveň služeb,“ komentuje změny David Reichel, ředitel divize eBusiness společnosti CCV Informační systémy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Výsledky evropských voleb oznámí úřad 9. června večer

19:02 Český statistický úřad: Výsledky evropských voleb oznámí úřad 9. června večer

Český statistický úřad v souladu se zákonem zveřejní výsledky voleb do Evropského parlamentu až po u…