CEVRO Institut: Zrod české demokracie aneb 25 let od sametové revoluce

19.08.2014 10:32

Veřejná debata k výročí 25 let od sametové revoluce s názvem Zrod české demokratické politiky se uskuteční ve čtvrtek 21. srpna od 14:30 u příležitosti Letní akademie moderní politiky, práva a ekonomie na půdě vysoké školy CEVRO Institut, Jungmannova 17, Praha 1.

CEVRO Institut: Zrod české demokracie aneb 25 let od sametové revoluce
Foto: CEVRO Institut
Popisek: CEVRO Institut

Vystoupí zde legendy české politiky – například advokát a bývalý místopředseda vlády Jan Kalvoda, někdejší ministr a diplomat Karel Kühnl nebo bývalý premiér a předseda Senátu České republiky Petr Pithart. Zastoupeny budou také osobnosti z mediální sféry – komentátor Hospodářských novin a serveru Aktuálně.cz Jiří Leschtina, komentátor deníku Právo Alexandr Mitrofanov či novinář a historik Petr Nováček.

Celou akci bude moderovat bývalý český velvyslanec v Izraeli a současný prorektor pro zahraniční vztahy na vysoké škole CEVRO Institut Tomáš Pojar.

Všichni účinkující přednesou krátký úvodní příspěvek, na který budou vzájemně moci reagovat, následně bude tato debata otevřena také publiku.

Přihlášení na akci probíhá prostřednictvím formuláře na internetových stránkách vysoké školy CEVRO Institut – www.cevroinstitut.cz.

Přijďte si poslechnout kritické zhodnocení 25 let novodobé české demokracie a zapojte se do diskuse

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…