ČEZ: Darujte nepotřebné šatstvo na charitu

30.08.2014 18:06

Odevzdat jej můžete v hradecké centrále ČEZ

ČEZ: Darujte nepotřebné šatstvo na charitu
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Nepotřebné kusy oblečení a obuvi je škoda vyhazovat, mohou totiž posloužit dobré věci. Oblastní charita Hradec Králové pořádá pravidelnou charitativní sbírku oblečení, které pak zdarma rozdává lidem v tíživé situaci. V týdnu od 5. – 11. září mohou zájemci přinášet oblečení pro Sociální šatník například do vestibulu hradecké centrály Skupiny ČEZ.

 Ve dnech 5. – 11. září mohou lidé přinášet na určená sběrná místa především pánské oblečení, obuv, rukavice, čepice, ponožky, zimní bundy, také dětské oblečení a obuv, spacáky, batohy, lůžkoviny, povlečení, prostěradla, matrace. Jedním z míst, kde mohou lidé nepotřebné oblečení ve všední dny mezi 8 a 16 hodinou odkládat, je budova ČEZ v Hradci Králové. „Sídlíme v centru přímo u nádraží, kde je velký pohyb lidí. Věřím, že sbírka bude úspěšná,“ říká Šárka Beránková, mluvčí Skupiny ČEZ pro východní Čechy.

 Sbírka ošacení je již tradiční akcí pořádanou Oblastní charitou Hradec Králové. Veřejnost se tak může před nadcházející zimou zbavit nepotřebného oblečení a obuvi, které pak hradecká charita rozdá lidem bez domova a sociálně slabým.

Šárka Beránková, tisková mluvčí Skupiny ČEZ pro region východní Čechy

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČEZ

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Výsledky evropských voleb oznámí úřad 9. června večer

19:02 Český statistický úřad: Výsledky evropských voleb oznámí úřad 9. června večer

Český statistický úřad v souladu se zákonem zveřejní výsledky voleb do Evropského parlamentu až po u…