ČRo: Soutěž s Toulkami českou minulostí

30.09.2013 8:44

V měsíci říjnu nabídneme našim posluchačům opět soutěž vycházející z legendárního cyklu Toulky českou minulostí. Tento rozhlasový fenomén má za sebou více než 950 dílů. Výjimečný seriál, který se již osmnáct let připravuje a natáčí v brněnském studiu, převedeme do zábavné a poučné soutěže.

ČRo: Soutěž s Toulkami českou minulostí
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Populární Toulky českou minulostí, od 30. září, představíme fanouškům i milovníkům historie netradičně – soutěžně. Autorem soutěžních otázek je redaktor a moderátor Josef Veselý. Každý všední den ráno a dopoledne zazní ve vysílání indicie, které budou odhalovat významnou osobnost nebo historickou událost. Třetí nápovědu si účastníci soutěže mohou přečíst ve spolupracujících jihomoravských Denících Rovnost. Odpovědi budou soutěžící posílat SMS zprávami. V odpoledním pořadu Rendez-vous bude oznámena správná odpověď a šťastný výherce, který bude odměněn knihou. Přesné informace o soutěži, a po odvysílání i nápovědy k poslechu, najdou zájemci na rozhlasových internetových stránkách brno.rozhlas.cz. Po celý měsíc říjen soutěžně, zábavně a s noblesou se budeme toulat českou minulostí. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…