ČT: Tango Anny Polívkové a Michala Kurtiše zaujalo i ve světě

23.06.2014 14:05

V rámci mezinárodní kreativní konference pořádané stanicí BBC a věnované pořadu Dancing with the Stars, čili StarDance, byl vůbec poprvé vybrán mezi nejlepší světové tance roku i jeden z české verze soutěže. Tango herečky Anny Polívkové a tanečníka Michala Kurtiše s názvem „Be Italian“ jednoznačně zvítězilo u světoznámého porotce americké a britské verze formátu Lena Goodmana.

ČT: Tango Anny Polívkové a Michala Kurtiše zaujalo i ve světě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká televize, ilustrační foto

Pořad StarDance vyráběný Českou televizí se mezi nejlepší verze tohoto formátu z celého světa dostal díky skvěle zvládnutému tangu Anny Polívkové a Michala Kurtiše, které předvedli během muzikálového večera.

„Tango jsme si spolu opravdu užili a dali jsme do něj maximum. Je to pro nás zadostiučinění a máme opravdu velkou radost. Jsem rád i za to, že jsme ukázali, že česká soutěž StarDance je na světové úrovni,“ reagoval na dobrou zprávu Michal Kurtiš. Jeho tanec s Annou Polívkovou při tom ocenil jeden z vůbec nejpřísnějších porotců soutěže Len Goodman. (Můžete jej zhlédnout zde: http://www.ceskatelevize.cz/specialy/stardance-vi/novinky/tango-anny-polivkove-a-michala-kurtise-je-nejlepsi/)

„Len udělil našemu tanci nejvyšší hodnocení ze všech, tudíž jsme se mohli radovat z vítězství. Ocenil především ohromnou energii tanečního páru i jejich muzikálové provedení tanga, tak jak si ho představuje. Připomínám, že Len patří, stejně jako u nás Zdeněk Chlopčík, k těm přísnějším porotcům, a proto si jeho vysoké známky i pozitivního hodnocení velice vážíme,“ doplnil vedoucí dramaturg zábavy České televize Jan Bors.

Šestou řadu soutěže StarDance Česká televize odvysílala na podzim loňského roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká televize

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Výsledky evropských voleb oznámí úřad 9. června večer

19:02 Český statistický úřad: Výsledky evropských voleb oznámí úřad 9. června večer

Český statistický úřad v souladu se zákonem zveřejní výsledky voleb do Evropského parlamentu až po u…