Celní správa: Drogy na Zlínsku

13.01.2019 14:01

Již počátkem nového roku zjistili zaměstnanci Celního úřadu pro Zlínský kraj dva případy protiprávního jednání v podobě držení omamných a psychotropních látek.

Celní správa: Drogy na Zlínsku
Foto: CS ČR
Popisek: Celní správa ČR, logo

V prvním případě se jednalo o zajištění drog při kontrole během mezinárodní železniční přepravy na trase z Polska do Rakouska procházející přes naše území. Za použití služebního psa bylo vytipováno zavazadlo českého státního příslušníka, při jehož následné prohlídce bylo nalezeno 117 gramů sušené rostlinné látky, identifikovaných jako marihuana. U cestujícího byl následně dále objeven 1 gram halucinogenní LSD.

Ve druhém případě došlo k záchytu drogy na bývalém hraničním přechodu Střelná. U této kontroly byl opět úspěšně nasazen služební pes, který upozornil na přítomnost OPL v osobním vozidle. K držení se následně přiznal spolujezdec, který v kapse kalhot přepravoval 4,3 gramů marihuany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: S kontrolami podnikatelům pomůže aktualizovaná příručka

16:13 Hospodářská komora: S kontrolami podnikatelům pomůže aktualizovaná příručka

jakými kontrolami se může podnikatel setkat, jaká jsou jeho práva a naopak povinnosti? Aktualizovaná…