Centrum sociálních služeb Praha: Očkování psů lidí bez domova

22.11.2019 22:01

Dalších 28 psů lidí bez domova bylo včera v pražské Michli očkováno proti vzteklině, infekčním onemocněním a byly jim podány přípravky proti vnitřním parazitům, třináct jich bylo nově očipováno.

Centrum sociálních služeb Praha: Očkování psů lidí bez domova
Foto: csspraha.cz
Popisek: Centrum sociálních služeb Praha - logo

Bezplatnou akci již po deváté uspořádalo Centrum sociálních služeb Praha ve spolupráci s MVDr. Martinem Šmelhausem, kterému moc děkujeme za skvělý přístup k pejskům i jejich majitelům.

„Těší nás stálý zájem majitelů psů lidí bez přístřeší, kteří mají starost o zdraví svých miláčků. Kromě toho se touto preventivní akcí daří nejen chránit samotné psy, ale i Pražany, kteří se s nimi mohou na veřejných prostranstvích dostat do kontaktu,“ řekla k akci zástupkyně ředitele Centra sociálních služeb Praha Ludmila Tomešová s tím, že v rámci devíti uspořádaných akcí bylo očkováno a označeno čipem již 184 psů.

Kromě toho měli majitelé čtyřnohých miláčků možnost konzultovat zdravotní stav a dozvědět se o možnostech péče o své psy. Všichni byli moc odvážní, celá akce proběhla v přátelské a hravé atmosféře, kdy darované tenisové míčky vyhrávaly nad strachem z injekcí.

Další takováto akce se plánuje na jaro příštího roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Nelegální přepravy minerálních olejů na severu Čech

11:44 Celní správa: Nelegální přepravy minerálních olejů na severu Čech

Během jednoho dne odhalili celníci na Teplicku tři nelegální přepravy minerálních olejů ze sousedníh…