Čepro: Charitativní prodej aroma visaček přinesl 719 tisíc

18.10.2015 10:00

Během července až září se největší česká síť čerpacích stanic, síť EuroOil, zapojila do charitativní akce Nadace Charty 77 – Konto Bariéry a u pokladen prodávala aroma visačky do auta ve tvaru klaunského nosu.

Čepro: Charitativní prodej aroma visaček přinesl 719 tisíc
Foto: red
Popisek: Čepro

U pokladen čerpacích stanic se prodalo dohromady 14 385 aroma visaček. Nájemci čerpacích stanic i vlastník sítě EuroOil, společnost Čepro, se vzdali jakékoliv částky z jejich prodeje, takže celá od zákazníků vybraná částka ve výši 719 250 Kč podpoří lidi s handicapem.

„Oceňujeme, že naši zákazníci neváhali za aroma visačku zaplatit, čímž přispěli na dobrou věc. V podobných charitativních projektech budeme pokračovat i v budoucnu,“ uvádí Vladimír Vacek, vedoucí odboru čerpacích stanic EuroOil.

Vybraná částka poputuje na projekt Nový start Konta Bariéry, který pomáhá lidem po úraze. „Málokdo si umí představit, jak obrovské náklady s sebou nese, když vám jedna vteřina úrazu nebo důsledek těžké nemoci obrátí život vzhůru nohama. Bezbariérové bydlení, vozík a další nezbytné pomůcky, úpravy auta na ruční řízení… Je toho hodně. Přestože stát přispěje opravdu velkými částkami, i tak zbývají velké doplatky. S těmi pomáhá Konto Bariéry a nejen jeho projekt Nový start. Je skvělé, že díky spolupráci s EuroOilem a všem, kdo si v jeho síti čerpacích stanic koupili aromavisačku, budeme mít v Novém startu další prostředky,“ říká Božena Jirků, ředitelka Konta Bariéry.

Charitativní akce byla podpořena na rádiu spotem s Partičkou (Richard Genzer, Michal Suchánek, Ondřej Sokol a Igor Chmela) a Čepro ji promovalo také na svých facebookových a internetových stránkách. Aroma visačky byly v prodeji na všech čerpacích stanicích EuroOil, které disponují prodejnou, tedy celkem na 188 stanicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

7:02 ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…