Česká pošta: Šéfem logistiky se stal Petr Cinkl

18.02.2019 20:45

Generální ředitel České pošty Roman Knap jmenoval 18. února 2019 ředitelem divize poštovní provoz a logistika Petra Cinkla. Dosud byl řízením divize pověřen Jiří Linert, který zůstává ředitelem úseku řízení doručovací sítě České pošty.

Česká pošta: Šéfem logistiky se stal Petr Cinkl
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

„Petr se celý svůj profesní život zabývá logistikou. Od svého nástupu do naší společnosti se začal věnovat transformaci logistické sítě. Věřím, že do České pošty vnese pohled z vnějšku a pozvedne jeden ze základních pilířů naší firmy, tedy doručování. V dnešní době, kdy na trhu práce nemůžeme sehnat řidiče, třídiče a doručovatele, je logistika Achillovou patou České pošty. To ale neznamená, že budeme čekat s rukama v klíně na ekonomickou krizi, kdy budeme nové zaměstnance nabírat snadněji. Petrovým úkolem je přeměnit vnitřní nastavení naší logistiky tak, aby odpovídala dnešním trendům a potřebám zákazníků,“ říká generální ředitel České pošty Roman Knap.

Petr Cinkl se narodil v roce 1975 v Mariánských Lázních. Po absolvování Vyšší průmyslové školy dopravní v Praze se zaměřením na logistiku a dopravu postupně pracoval na manažerských postech v Česku a na Slovensku pro společnosti Čechofracht, CS Expres, Bosák, ESA Logistika, AWT, HOPI a Agrofert.

Petr Cinkl je ženatý, má jedno dítě a mezi jeho záliby patří vysokohorská turistika, sport a zdravá výživa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: V Temelíně začali s modernizací řízení důležitých bezpečnostních systémů

14:46 ČEZ: V Temelíně začali s modernizací řízení důležitých bezpečnostních systémů

Nový systém bude řídit důležitou část dieselgenerátorů, které slouží jako klíčový záložní zdroj elek…