Česká pošta se stala členem ICT UNIE

16.04.2021 8:24 | Zprávy

ICT UNIE je partnerem i oponentem Vlády ČR v projektech, podporujících směřování k evropské informační společnosti a modernímu výkonu státní a veřejné správy, pracující efektivně pro občany i podnikatelský sektor.

Česká pošta se stala členem ICT UNIE
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

V rámci ICT UNIE je realizována odborná práce při posuzování legislativních i nelegislativních návrhů a návrhů strategií v oblasti elektronických komunikací, IT a eGovernmentu, probíhá tvorba pozičních dokumentů ICT UNIE, či vlastních legislativních i nelegislativních návrhů.

Česká pošta je tradičním partnerem státu v oblasti eGovernmentu, provozuje a rozvíjí informační systém datových schránek a více než 900 kontaktních míst Czech POINT. Certifikační autorita České pošty - PostSignum poskytuje služby vydávání kvalifikovaných certifikátů, komerčních certifikátů a poskytování kvalifikovaného elektronického časového razítka.

Vstup České pošty do této profesní organizace k 1. dubnu 2021 je strategickým krokem, který České poště umožní aktivně se účastnit aktivit ICT UNIE a mít přístup k agendě, připravovaným dokumentům a stanoviskům ICT UNIE a umožní ji na tyto vstupy aktivně reagovat.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 1 285

19:39 ČEZ číslo týdne: 1 285

1 285 pracovníků ČEZ už přispělo do mimořádné zaměstnanecké povodňové sbírky.