Česká spořitelna: Startuje bonusový program iBOD

04.10.2013 15:03

Počátkem října byl spuštěn nový bonusový program iBOD, který vám umožní dosáhnout na zajímavé odměny.

Česká spořitelna: Startuje bonusový program iBOD
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

V rámci tohoto programu, kterého se kromě rozsáhlé sítě partnerů účastní také Česká spořitelna, získáte spoustu skvělých odměn rychleji než kdekoliv jinde. Zaregistrovaní účastníci iBODU budou odměňováni na více než 1000 místech za každodenní nákupy. Klienti České spořitelny však rovněž za proběhlé platby, využité služby a bilanci na svém bankovním účtu. Klienti České spořitelny budou tedy body sbírat mnohem rychleji než u běžných bonusových programů, a to zcela automaticky - ibody od České spořitelny si je najdou samy. Pokud tedy zaplatíte u partnera iBODU platební kartou České spořitelny, získáte body od partnera a navíc i od České spořitelny, jak za platbu kartou, tak za aktivní pohyb na vašem účtu. Ibody mají platnost 2 roky.

Abyste mohli vstoupit do iBODU, musíte se zaregistrovat na webových stránkách www.ibod.cz, na telefonní lince iBODU 800 606 800 nebo prostřednictvím formuláře u vybraných partnerů. Po registraci obdržíte věrnostní kartu (identifikační karta s čárovým kódem, nemá žádnou platební funkci), na kterou budete sbírat body u partnerů iBODU. Klienti České spořitelny mohou registraci provést také v kterékoliv pobočce České spořitelny. Klienti České spořitelny by neměli zapomenout zadat při registraci aktivační kód pro automatické sbírání ibodů od České spořitelny. Tento kód klienti najdou na svém výpisu z účtu České spořitelny, v bankomatu, v internetovém bankovnictví SERVIS 24 nebo jej získají na kterékoliv pobočce České spořitelny. Výběr odměn za nasbírané body je, vzhledem k zastoupení partnerů, velmi pestrý, ibody může navíc sbírat celá rodina, v případě, že si vytvoříte rodinné konto, na kterém budete sdílet nasbírané body.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …