Český rozhlas Radiožurnál odvysílá rozhovor se slovenským prezidentem Andrejem Kiskou

29.10.2018 7:34

V pondělním pořadu Host Lucie Výborné na stanici Český rozhlas Radiožurnál promluví prezident Slovenské republiky Andrej Kiska.

Český rozhlas Radiožurnál odvysílá rozhovor se slovenským prezidentem Andrejem Kiskou
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

S moderátorkou Lucií Výbornou bude diskutovat například o životních změnách, které mu přinesl post prezidenta Slovenské republiky, nebo o uchování reálného přehledu o světě a zachování vyznávaných hodnot.

Lucie Výborná přivítá ve svém pořadu v pondělí 29. října na stanici Český rozhlas Radiožurnál v 9:06 prezidenta Slovenské republiky Andreje Kisku. Od posledního rozhovoru moderátorky se slovenskou hlavou státu na stanici Český rozhlas Radiožurnál uplynuly více jak čtyři roky. Tehdy byl Andrej Kiska v roli spoluzakladatele nadace Dobrý Anjel a prezidentským kandidátem. V rámci pondělního rozhovoru tak nebudou chybět otázky, jak se současnému prezidentovi Slovenské republiky změnil život po nástupu do funkce nebo jak si lze uchovat reálný přehled o světě a nevzdat se určitých záměrů a vyznávaných hodnot.

Andrej Kiska coby prezident Slovenské republiky poskytl stanici Český rozhlas Radiožurnál rozhovor naposled před dvěma lety. Tehdy se v pořadu 20 minut Radiožurnálu vyjadřoval k předsednictví Slovenska v Radě Evropské unie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy spustily novou kampaň na ekologické cestování vlakem

7:23 České dráhy spustily novou kampaň na ekologické cestování vlakem

Víte, jak ušetřit 44,68 kg CO2? Stačí si pro cestu mezi Prahou a Ostravou vybrat vlak místo automobi…