Český rozhlas: Vaříme s Apetýtem

24.10.2013 15:01

Český rozhlas Brno vydal v brněnském nakladatelství Doplněk další kuchařskou knihu s názvem Vaříme s Apetýtem (podruhé). Kniha obsahuje recepty posluchaček i posluchačů, které zazněly v oblíbeném dopoledním pořadu Apetýt.

Český rozhlas: Vaříme s Apetýtem
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Knížka s posluchačskými recepty se stejným názvem vyšla před jedenácti lety. Byla poměrně rychle vyprodána. Není divu, že se naše posluchačky dožadovaly dalšího vydání. Sesbíráním receptů z různých koutů Moravy od našich posluchačů přicházíme s druhým vydáním nyní. Recepty v kuchařce s pevnou vazbou jsou uspořádány podle regionů s mapkou pro lepší orientaci. U většiny receptů je uvedeno i jméno autora a ponechán originální krajový název pokrmu. V knize však nechybí ani rejstřík podle druhů jídel. Milým obohacením kuchařské knihy jsou vtipné a osobité obrázky brněnského výtvarníka Rostislava Pospíšila.

Vydání knihy jsme avizovali v letošním vydání Rozhlasových novin i s objednacím kuponem. Zájemci si mohou knihu objednávat mailem, telefonicky nebo si knihu přijít koupit za baťovských 199 korun přímo do budovy Českého rozhlasu Brno na Beethovenovu ulici.

Na první prosincovou sobotu plánujeme pokřtění knihy společně s redaktorkami a moderátorkami pořadu Apetýt a našimi posluchači. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…