Český rozhlas posílí signál ČRo Sever - Liberec

24.03.2016 11:16

Obyvatelé České Lípy a okolí se mohou těšit na kvalitnější poslech stanice ČRo Sever – Liberec. Český rozhlas v této lokalitě spustí 24. března nový vysílač na kmitočtu 94,3 MHz s výkonem 50 Wattů, který posluchačům nabídne lepší a stabilnější přenos rozhlasového vysílání.

Český rozhlas posílí signál ČRo Sever - Liberec
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Regionální vysílání je pro Český rozhlas dlouhodobou prioritou. Naše stanice v minulých letech prošly náročnou transformací, která mimo jiné lépe nastavila jejich programové schéma. Nadále budeme klást důraz na to, aby se pokrytí našeho regionálního vysílání vylepšovalo a mohli jsme nabídnout naše pořady co největšímu počtu posluchačů v jednotlivých krajích,“ uvedl ředitel Regionálního vysílání ČRo Jan Menger.

Na základě individuálního oprávnění vydaného Českým telekomunikačním úřadem bude nový vysílač spuštěn 24. března v 18:00 z lokality Česká Lípa - nemocnice.

Český rozhlas Sever – Liberec vysílá pro Liberecký kraj, konkrétně na Liberecku, Jablonecku, Frýdlantsku a Harrachovsku. Hraje českou hudbu od popu přes folk až po country. Ve zpravodajství se zaměřuje na aktuální informace z regionu. Zprávy z Libereckého kraje vysílá denně od páté hodiny ranní do sedmnácté hodiny odpolední. Odpojované liberecké vysílání naplněné reportážemi z našeho kraje běží od 14:00 do 16:00.

Pravidelné liberecké vysílání se poprvé ozvalo 23. ledna 1946 z tehdejší Městské knihovny v Moskevské ulici - dnešního sídla Naivního divadla. Od září 2006 sídlí liberecké studio Českého rozhlasu Sever v Zeleném údolí. 

Informace o pokrytí stanice jsou k dispozici na webu Českého rozhlasu v sekci „Jak nás naladíte“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…