Český rozhlas připravil speciální vysílání k prezidentským volbám v USA

02.11.2020 18:47

Český rozhlas odvysílá jedenáctihodinový speciál na stanicích Český rozhlas Radiožurnál a Český rozhlas Plus k 59. prezidentským volbám v USA.

Český rozhlas připravil speciální vysílání k prezidentským volbám v USA
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Exkluzivní vysílání z Prahy a Washingtonu, které odstartuje 3. listopadu ve 23 hodin, lze sledovat také na zpravodajském serveru iROZHLAS.cz.

Z největšího studia S1 v Českém rozhlase budou speciální živé vysílání k 59. prezidentským volbám v USA moderovat Jan Bumba, Tomáš Pancíř a Jan Pokorný, ve studiu ve Washingtonu pak moderátorka Lenka Kabrhelová. Dění z hlavních táborů přinese stálý zpravodaj Českého rozhlasu ve Spojených státech amerických Jan Kaliba a zvláštní zpravodaj Jakub Lucký. „Český rozhlas bude o této celospolečensky významné politické události informovat objektivně a transparentně. Speciální vysílání nabídne posluchačům Českého rozhlasu aktuální výsledky, vstupy zpravodajů přímo z ulic v USA, živě projevy vítěze i poraženého kandidáta nebo reakce českých a světových politiků,“ uvedl generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Hosty ve studiích v Praze a Washingtonu budou například velvyslanec České republiky v USA Hynek Kmoníček, sociolog Daniel Prokop, virolog Karel Raška, profesor historie na Boston University Igor Lukeš a další.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic spouští další mapový portál

7:02 Správa železnic spouští další mapový portál

Správa železnic nově spustila mapový portál pro vysokorychlostní úsek Poříčany – Světlá nad Sázavou.…