Český rozhlas vyráží za posluchači s unikátní show

08.03.2024 22:03 | Tisková zpráva

Nová zábavná show Aleše Cibulky Rozhlas jede za vámi se vydala na cestu po celé České republice. Každý měsíc se zastaví v jiném městě naší země a nabídne bohatý program. Regiony navštíví nejen rozhlasové osobnosti a umělci z hudební branže, ale pravidelně také generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Český rozhlas vyráží za posluchači s unikátní show
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„V loňském roce si rozhlas připomenul sto let od data, kdy bylo zahájeno pravidelné rozhlasové vysílání. Tehdy, krátce po zahájení vysílání, vyjely do velkých měst a vesnic speciální propa-gační autobusy, které měly za úkol šířit povědomí o právě vzniklém rozhlasu. Přesně po sto letech se vydáváme na podobnou pouť znovu. Nemusíme už šířit osvětu o tom, co je to rozhlas, ale chceme našim stávajícím i potenciálním posluchačům odhalit, co všechno moderní Český rozhlas přináší na prahu 21. století,“ uvedl generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Každé představení bude odvysíláno na regionálních stanicích v sobotu ve 20:04 nebo v neděli v 13:04 a v letním speciálu na stanici Český rozhlas Dvojka. Závěrem každé zastávky bude překvapení se soutěží, o kterou se postará rozhlasový moderátor Michal Jagelka.

Veškeré informace k nové show jsou k dispozici na webových stránkách ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…