Českých 100 nejlepších: VLS oceněny za dynamický růst a stabilitu

10.12.2016 18:41

Ve Španělském sále Pražského hradu převzal na slavnostním galavečeru v pátek 25. listopadu ředitel Vojenských lesů a statků ČR Josef Vojáček ocenění pro státní podnik v kategorii „Dynamický růst & Stabilita.“

Českých 100 nejlepších: VLS oceněny za dynamický růst a stabilitu
Foto: vls.cz
Popisek: Vojenské lesy a statky ČR, s. p. - logo

Státní podnik, který v roce 2015 opětovně ohlásil nejlepší hospodářský výsledek v historii, se během vyhlášení prestižní anketní soutěže tak opět zařadil mezi nejúspěšnější české firmy. V dané kategorii převzaly společně s VLS ocenění také mimo jiné firmy Central Energy, Sportisimo, S Group Holding, ze státních podniků pak mezi devíti oceněnými nechyběla společnost Řízení letového provozu ČR. Absolutním vítězem letošního ročníku soutěže Českých 100 nejlepších se stala Škoda Auto.

„Tento výsledek vnímám jako potvrzení, že VLS jdou správným směrem, jako ocenění usilovné práce všech v našem podniku. Díky tomu jsme se ocitli v dobré společnosti – mezi českou korporátní špičkou,“ okomentoval výsledky ředitel Josef Vojáček.

Slavnostnímu předávání ocenění přihlížel plný Španělský sál, mezi sedmi stovkami hostů nechyběli předseda Senátu Parlamentu ČR Milan Štěch, 1. místopředsedy vlády a ministra financí Andrej Babiš, ministři Jan Mládek a Michaela Marksová, poslanci, senátoři a zahraniční velvyslanci, ale také pražská primátorka či zástupci oborových svazů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…