Copy General díky GTS nabídne více služeb v cloudu

06.07.2014 12:39

Datové a telefonní služby pro Copy General nově zajišťuje společnost GTS. Dodavateli komplexních řešení pro klientskou komunikaci a správu a oběh dokumentů ve velkých firmách to umožní rozvoj nových elektronických služeb pro zákazníky, jako jsou online tisky, elektronické podpisy, elektronická razítka nebo data management.

Copy General díky GTS nabídne více služeb v cloudu
Foto: Archiv
Popisek: GTS

K přechodu na nového dodavatele a zavedení ICT řešení pro celou síť poboček Copy General nejen v České republice, ale i v Polsku, Rusku a Maďarsku došlo v průběhu května.

„Potřebovali jsme partnera, který bude vyhovovat našim nově se rozvíjejícím službám zejména v oblasti cloudových řešení, jako je například pronájem virtuálních strojů. Vedle téměř 100% dostupnosti, bezpečnosti dat a rychlejší komunikace pro naše firemní klienty z řad bank, pojišťoven či poskytovatelů telekomunikace to přinese výhody i pro řadové zákazníky na pobočkách s našimi tiskovými a reprografickými službami, například v podobě rychlejšího zpracování zakázek či dvojnásobně výkonnějšího internetu,“ říká Jakub Frišman, ředitel IT a nákupu Copy General.

„Naši zákazníci nám důvěřují, důkazem je fakt, že nám svěřují své systémy, technologie a procesy, které jsou přímo zodpovědné za běh jejich hlavních provozních operací.  Abychom mohli dostát svým závazkům, hledáme a implementujeme moderní a zároveň spolehlivé technologie. Ty nám umožňují poskytovat služby v maximální možné kvalitě a našim zákazníkům otevírají nové možnosti v oblasti zlepšení rozsahu a kvality jejich vlastních služeb. Že jsme na správné cestě, ukazuje i tato spolupráce se společností Copy General,“ říká Vít Koucký, ředitel obchodní divize pro business segment v GTS Czech.

O Copy General

Společnost Copy General, spolu se sesterskou společností Copy General Onsite Services, patří k předním tiskovým providerům a poskytovatelům komplexních systémových – tiskových i elektronických – řešení pro zákaznickou komunikaci v oblasti střední a východní Evropy. Pobočka v České republice s více než 200 zaměstnanci je pro společnost „vlajkovou lodí“ s obratem necelých 300 mil. korun. Na českém trhu působí od roku 1992. V ČR ve svých šesti pobočkách tradičně nabízí pro veřejnost tiskové a reprografické služby a fotoprodukty. Firemní klientele pak poskytuje služby propagačních tisků a managementu dokumentů. Její sesterská společnost Copy General Onsite Services se pak orientuje na služby v oblasti elektronické a marketingové komunikace a tzv. transakčních tisků (bankovní výpisy, faktury i další klientská korespondence).

O GTS

GTS Central Europe (GTS), která je součástí skupiny Deutsche Telekom AG, je jedním z předních poskytovatelů řešení založených na infrastruktuře v zemích střední a východní Evropy. GTS vlastní a provozuje rozsáhlou optickou síť a datová centra pokrývající celý region. V České republice, Polsku, Maďarsku a Rumunsku nabízí skupina regionální dosah s hustými lokálními sítěmi a poskytuje tak širokou paletu služeb. Od základních hlasových a datových služeb až po rozsáhlé virtuální privátní sítě a manažované služby datových center spojuje skupina GTS nejnovější technologie se svou rozsáhlou sítí a poskytuje tak vedoucí zákaznická řešení v oboru. S  téměř dvacetiletou výraznou historií fungování ve střední a východní Evropě je skupina zavázána poskytovat hodnotné služby s vynikající kvalitou svým téměř 35 tisícům zákazníků z oblasti firem, operátorů a veřejné správy. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …