CzechInvest: Česko-slovenské setkání na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně

18.09.2018 21:06

CzechInvest přivítá návštěvníky na stánku č. 26 v Pavilonu Z, představitelé agentur CzechInvest a SARIO budou ve středu 3. října 2018 diskutovat o současnosti a budoucnosti česko-slovenského investičního prostředí

CzechInvest: Česko-slovenské setkání na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

V týdnu od 1. do 5. října 2018 se koná jubilejní 60. Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně, zaměří se na Technologie 4.0. Zástupci agentury CzechInvest budou na veletrhu přítomni na společném stánku č. 26 Ministerstva průmyslu a obchodu, agentur CzechInvest a CzechTrade, Agentury pro podnikání a inovace, Strojírenského zkušebního ústavu a Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví v Pavilonu Z. Expozice a doprovodný program připomene vznik Československa před 100 lety.

Ve středu 3. října 2018 od 13.00 do 16.00 pořádá CzechInvest seminář Budoucnost investiční politiky v Česku a na Slovensku. V sále P3 Pavilonu P budou o současném stavu a předpokládaném budoucím vývoji české a slovenské investiční politiky a jejich vzájemných synergiích diskutovat mimo jiných generální ředitelka CzechInvestu Silvana Jirotková a generální ředitel agentury SARIO Róbert Šimončič. Panelovou diskusi v několika tematických blocích bude moderovat Michaela Hergetová.

K účasti je možné se registrovat nejpozději do 1. října 2018 prostřednictvím registračního formuláře, e-mailu levan.bokeria@czechinvest.org či na telefonním čísle +420 296 342 725. Účast je bezplatná.

S ředitelem brněnské kanceláře CzechInvestu Patrikem Reichlem si mohou zájemci zároveň domluvit osobní setkání v rámci tradičního mezinárodního kooperačního setkání firem Kontakt-kontrakt. Setkání je možné si zarezervovat na stránkách Regionální hospodářské komory Brno.

Více na ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Prohřešky na dálnicích

19:02 Celní správa: Prohřešky na dálnicích

V uplynulých dvou týdnech lidé využili téměř letního počasí a státních svátků k cestování. Příslušní…