CzechTrade nabídne klientům službu zahraniční kanceláře zdarma

22.06.2016 11:34

Agentura CzechTrade v červenci spustí pro své klienty nový program „Šance pro úspěšný export“. Exportér, který splní dané podmínky a bude souhlasit s medializací svého úspěchu, získá od agentury CzechTrade poprvé v historii jejího fungování další individuální službu zdarma.

CzechTrade nabídne klientům službu zahraniční kanceláře zdarma
Foto: CzechTrade
Popisek: CzechTrade

Individuální službu zahraniční kanceláře mohou bezplatně získat klienti, kteří služeb agentury CzechTrade již využili a dali souhlas s medializací svého exportního úspěchu. „Tím, že naši klienti získají službu zahraniční kanceláře zdarma, jim umožníme rozšířit působnost a zároveň snížit rizika. Kromě toho, že pomáháme malým a středním podnikům uspět v zahraničí, se také snažíme prostřednictvím prezentace jejich úspěchů motivovat a inspirovat firmy, které ještě nevyvážejí,“ říká Radomil Doležal, generální ředitel CzechTrade.

Kanceláře agentury poskytují exportérům pestrou škálu individuálních služeb v bezmála pěti desítkách zemí od detailního průzkumu trhu, oslovení potenciálních obchodních partnerů a ověření jejich zájmu o český produkt přes zjištění informací o konkurenci, organizaci obchodních jednání se zahraničními firmami po analýzu teritoria, trendů a obchodních příležitostí.

Jako další bonus agentura poskytne firmám, které splní všechna kritéria, i profesionální služby v oblasti public relations a pomůže jim s prezentací jejich úspěchu v médiích. Šance pro úspěšné exportéry patří společně s exportním koučinkem mezi novinky, které si agentura CzechTrade pro české malé a střední podniky letos připravila.

O agentuře CzechTrade

CzechTrade je agentura na podporu exportu, řízená Ministerstvem průmyslu a obchodu České republiky. Funkcí agentury, která působí od roku 1997, je pomáhat českým firmám a podnikatelům proniknout na zahraniční trhy. Zájemci o spolupráci si mohou vybrat ze široké nabídky asistenčních služeb, případně sami nadefinovat jejich podobu dle svých individuálních potřeb.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

11:27 Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

Ve čtvrtek 25. dubna 2024 byly vyhlášeny výsledky patnáctého ročníku ankety Zákon roku. Na druhém mí…