CzechTrade připravil exportní konferenci Německo - váš obchodní partner

31.01.2017 18:01

Do Německa směřuje téměř třetina českého exportu. Agentura CzechTrade vloni zaznamenala rekordní zájem o podporu českých firem při exportu do Německa a služeb německého zastoupení v Düsseldorfu využilo 259 českých exportérů především ze segmentu malých a středních podniků, což znamená meziroční nárůst o více než 50 procent.

CzechTrade připravil exportní konferenci Německo - váš obchodní partner
Foto: CzechTrade
Popisek: CzechTrade

V reakci na zvýšený zájem o Německo jako exportní destinaci připravil CzechTrade ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu velkou exportní konferenci „Německo – Váš obchodní partner“, na kterou se registrovala bezmála stovka exportně orientovaných firem. 

Konference za účasti ministra průmyslu a obchodu Jana Mládka proběhne 2. února 2017 v prostorách Ministerstva průmyslu a obchodu. Na konferenci je nutná registrace.

O agentuře CzechTrade                                                                                           

CzechTrade je agentura na podporu exportu, řízená Ministerstvem průmyslu a obchodu České republiky. Funkcí agentury, která působí od roku 1997, je pomáhat českým firmám a podnikatelům proniknout na zahraniční trhy. Zájemci o spolupráci si mohou vybrat ze široké nabídky asistenčních služeb, případně sami nadefinovat jejich podobu dle svých individuálních potřeb.

www.czechtrade.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …