DPP doporučuje si již obstarat jízdné na rok 2013

20.11.2012 9:11

Na přelomu roku končí předplatné více než 145 tisícům cestujících.

DPP doporučuje si již obstarat jízdné na rok 2013
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tramvaj Dopravního podniku hl. m. Prahy

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) nabádá cestující k včasnému nákupu jízdného na rok 2013 a vyhnout se tak možným frontám na přelomu roku. Časové jízdenky jsou snadno dostupné jak v Infocentrech a předprodejních místech DPP, tak na e-shopu dopravce. Jen ve dnech od 31. 12. 2012 do 4. 1. 2013 končí předplatné ročních kuponů více než 145 tisícům cestujících.

Časové jízdenky si mohou cestující zakoupit i z pohodlí svého domova přes e-shop na webové stránce http://eshop.dpp.cz/eshop/ a vyhnout se tak frontám úplně. V případě nákupu jízdného prostřednictvím e-shopu si musí cestující kupon nahrát na Opencard pomocí validátorů, které jsou umístěny ve všech stanicích metra.

„Elektronické časové jízdenky si mohou zájemci zakoupit až s 60 denním předstihem před začátkem jejich platnosti,“ uvedl Vladimír Pospíšil, vedoucí odboru Jízdní doklady. Jízdenku platnou například od 19. ledna 2013 si můžete v klidu zakoupit tedy již 20. listopadu 2012.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK ČR: Rekordní rok pro orly mořské na Vysočině

13:04 AOPK ČR: Rekordní rok pro orly mořské na Vysočině

Pokud nenastanou komplikace, měla by letos na Českomoravské vysočině vyletět mláďata orlů mořských z…