David Bauckmann končí s aktivním působením ve společnosti Effectix.com, stále zůstává spolumajitelem

03.03.2014 19:36

David Bauckmann, jeden ze zakladatelů společnosti Effectix.com končí s aktivním působením ve společnosti, kterou před pěti lety zakládal a přivedl mezi přední internetové marketingové agentury v České republice. Z managementu společnosti David odešel již dříve a poslední měsíce dokončoval jeden z nových produktů, které Effectix.com uvede na český trh. Jakkoliv David Bauckmann ve společnosti nebude již aktivně působit, zůstává mu vlastnický podíl.

David Bauckmann končí s aktivním působením ve společnosti Effectix.com, stále zůstává spolumajitelem
Foto: red
Popisek: Effectix.com

„David Bauckmann aktivně vybudoval jednu z významných společností v oblasti služeb internetového marketingu v České republice,” říká Kateřina Holnová, výkonná ředitelka společnosti Effectix.com. „Effectix.com od loňského roku prochází výraznou proměnou, rozšiřuje záběr a z původní poměrně úzce zaměřené agentury míří na poskytování komplexních služeb internetového, digitálního, marketingu,” dodává.

Davida Bauckmanna nahradila ve vedení společnosti Kateřina Holnová v dubnu loňského roku a zahájila změny společnosti vedoucí k rozšíření činnosti a zaměření, poskytování nových služeb i produktů a růstu společnosti. „Jsem hrdý na úspěchy Effectixu, společnosti, která se pět let významně podílela na internetovém marketingu i dalších souvisejících činnostech v České republice. To, že bude dále růst, včetně expanze na Slovensko, je pro mě obzvlášť důležitým důvodem k tomu, že mohu být spokojený a přemýšlet o nových cílech,” říká David Bauckmann.

O společnosti Effectix.com

Effectix.com, s.r.o. zajišťuje pro rozsáhlé portfolio svých klientů služby v oblasti efektivního internetového marketingu. Od výroby webových stránek nebo internetových obchodů, přes SEO až po následnou propagaci a zviditelnění firem na Internetu. Poskytuje komplexní servis v internetové oblasti s jasným zaměřením na maximalizaci okamžitých prodejních výsledků. S nadstandardním klientským servisem pracuje pro malé, střední i velké firmy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

11:59 ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

Číslo týdne