DriverS-kit – firemní dárek, který zaručeně překvapí

09.10.2014 16:42

Příležitost pro výběr zaručeně originálního firemního vánočního dárku letos nabízí společnost Survival Company, která na český trh přinesla zcela unikátní balíček poslední záchrany pro řidiče. DriverS-kit obsahuje jedenáct užitečných předmětů, které můžou přijít vhod posádce vozidla v krizové situaci na cestách. DriverS-kit je absolutní novinkou na trhu, takže má potenciál v roli nevšedního firemního dárku zabodovat. Survival Company pro firemní klientelu nabízí možnost originálního polepu s logem firmy, či korporátním reklamním sdělením na míru. V e-shopu www.s-kit.cz je možné DriverS-kit objednat za zaváděcí cenu 1000 Kč.

DriverS-kit – firemní dárek, který zaručeně překvapí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Silnice, ilustrační foto

DriverS-kit je ideální spolujezdec každého řidiče - minizavazadlo, se kterým nečekané situace v automobilu zvládnete daleko snadněji. Ať už vás na cestě zaskočí vánice, bouřka, sesuv půdy či nehoda, která znemožní průjezd dálnicí na několik hodin a uvězní vás uprostřed kolony, obsah DriverS-kitu pomůže řidiči i spolucestujícím přečkat v autě nejhorší chvíle. Málokdo chce čekat v nevytopeném autě či stát za svodidly a být odkázán na cizí pomoc. „Nápad vytvořit nouzový balíček pro motoristy se přímo nabízel. Jen během posledních pár let jsem několikrát stál v hodinových kolonách, a jak už to tak bývá, zrovna když to nejvíc potřebujete, nemáte v autě ani kapku vody nebo něco k snědku. DriverS-kit použijete třeba jen jednou za rok, ale až ta chvíle přijde, budete za něj nesmírně vděční,“ říká Petr Engliš, marketingový ředitel Survival Company, která DriverS-kit na český trh přináší. „Díky tomu, že jde o zcela nový typ produktu, který se na českém trhu vyskytl letos úplně poprvé, v roli firemního dárku bude zaručeně originálním řešením,“ dodává Petr Engliš.

DriverS-kit obsahuje vysokoenergetické cereální tyčinky, vodu ve speciálním balení pro nouzové situace, izotermickou folii, body warmer, rukavice, pláštěnku, píšťalku, hygienické roušky, vlhčené ubrousky, startovací kabely a ruční LED svítilnu s dynamem. Všechny předměty jsou uloženy v hermeticky uzavřeném odolném sáčku s možností opakovaného uzavření, který pohodlně umístíte do kufru auta nebo pod sedadlo. DriverS-kit vám v autě pomůže přečkat minimálně čtyřiadvacet hodin bez cizí pomoci. Ať pojedete na pracovní cestu, dovolenou nebo na lyže, s DriverS-kitem máte jistotu, že v případě nečekaných událostí nebudete odkázáni na pomoc okolí.

DriverS-kit vyrábí Survival Company. Za zaváděcí cenu 1000 Kč jej seženete na www.s-kit.cz. Doprava DriverS-kitu je v ČR i SR zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …