Epson získal dvě ocenění EDP 2014

01.06.2014 16:49

Tiskárna triček SureColor F-2000 a papír Japanese Kozo Paper Thin vyhrály ocenění EDP.

Epson získal dvě ocenění EDP 2014
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Výrobky Epson zaznamenaly dvojnásobný úspěch v podobě ocenění Evropské asociace digitálního tisku (EDP) 2014, která byla minulý týden vyhlášena na veletrhu FESPA Digital.  Asociace EDP označila tiskárnu Epson SureColor SC-F2000 za „Nejlepší tiskárnu pro přímý tisk na oděvní textil“ a papír Japanese Kozo Paper Thin za „Nejlepší médium bez pojiva v roli“.

Ocenění EDP jsou uznáním nejlepší inovativní technologie, která byla uvedena na trh digitálního tisku v daném roce.                         

SureColor SC-F2000

SureColor SC-F2000: První tiskárna triček Epson pro přímý potisk oděvů umožňuje malým a středním firmám nabízet nový design triček a nové tiskové služby. Tiskárna spojuje vysoký výkon s nízkými náklady na údržbu a provoz a dodává se včetně softwaru Garment Creator společnosti Epson, jenž například obsahuje funkci kalkulace nákladů, která výpočtem množství a ceny použitého inkoustu odhaduje náklady na každou práci.

Japanese Kozo Paper Thin

První médium Epson inspirované Japonskem, Japanese Kozo Paper Thin, je průsvitný papír pro inkoustový potisk z přírodních vláken jedné z odrůd moruše, jehož hmotnost je pouhých 34 gsm, přesto je pevný a odolný. Kombinace potahu a inkoustu poskytuje vysokou sytost barev, vhodnou zejména pro špičkové fotografie, výtvarné umění a design interiérů. Tento papír pro potisk pigmentovými inkousty, může být používán na výrobu různorodých produktů, jako jsou japonské paravány, dělící přepážky místností a dokonce papírová okna.

Duncan Ferguson, evropský ředitel divize Pro Graphics společnosti Epson, říká: „Ocenění EDP se uděluje za vynikající inovace na poli digitálního tisku, takže získat dvě ceny v jednom roce je úspěch, na který jsme vskutku hrdí. Jak tiskárna SureColor SC-F2000, tak i papír Japanese Kozo Paper Thin různými způsoby prezentují náš přístup k zákazníkům, jimž poskytujeme výrobky, které jim umožňují prozkoumávat nové příležitosti na nových trzích.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

22:12 DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. …