Era mobilní bankomat navštíví nejatraktivnější festivaly

06.07.2013 12:10

Bavíte se na letní akci, v peněžence již ani koruna, karty stánkaři neberou a bankomat v nedohlednu? Pak využijte služeb Era mobilního bankomatu, který bude v prázdninových měsících přistaven na mnoha kulturních akcích po celé České republice. Opět zamíří i na letiště v Hradci Králové na tahák léta, festival Rock for People.

Era mobilní bankomat navštíví nejatraktivnější festivaly
Foto: erasvet.cz
Popisek: Era

„Občas se každému z nás stane, že hotovost dojde v nejmíň vhodnou chvíli. Ale není nutné propadat panice na místech, kde je poblíž Era mobilní bankomat. V létě je samozřejmě nejvytíženější, protože  v tomto období se koná  nespočet kulturních akcí, festivalů, veletrhů či výstav. V loňském roce se průměrná výše jednoho výběru z tohoto bankomatu rovnala 1612 korunám a celkem si z něj veřejnost vybrala přes 20 milionů korun,“ říká manažer oddělení Bankomaty a třetí strany Ery Martin Čížkovský.      

Era mobilní bankomat má všechny služby běžného bankomatu, tedy umožňuje výběr hotovosti, dotaz na zůstatek, platby za služby mobilních operátorů, prodej cestovního pojištění i úvěrových produktů a zadání platebních příkazů. 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …