Era půjčky nově s možností snížení nebo přerušení splátek

08.11.2013 16:58

Úvěry Era (Era půjčka, Era půjčka na bydlení a Era sjednocená půjčka) v rámci podzimní akce obsahují možnost snížení splátek či přerušení splácení bez poplatku.

Era půjčky nově s možností snížení nebo přerušení splátek
Foto: erasvet.cz
Popisek: Era

„Klient, jenž si sjedná Era půjčku do 15. prosince, má možnost bez poplatku za změnu smlouvy až třikrát v průběhu splácení požádat o snížení splátky a také si až o tři měsíce splácení přerušit. Půjčku s těmito výhodami získá klient v období kampaně automaticky. Bude-li chtít klient tyto výhody využít, může o ně požádat telefonicky na bezplatné infolince 800 210 210, písemně či osobně na Era finančním centru,“ říká Olga Břízová, manažerka Karetních a úvěrových produktů Ery, a dodává: „Cílem kampaně je nabídnout klientům půjčku, která se kdykoliv v průběhu splácení přizpůsobí jejich potřebám a současně podpořit prodej úvěrových produktů v době podzimu, kdy mají klienti větší potřebu úvěry čerpat.“

Až do poloviny prosince bude probíhat kampaň zaměřená na neúčelovou Era půjčku, Era půjčku na bydlení a Era sjednocenou půjčku. Headline podzimní kampaně odpovídá jejímu hlavnímu benefitu – možnosti snížení nebo přerušení splátek, a to zcela bez poplatků. Součástí podpory jsou také tradiční Dny plné dárků konané ve dnech 11. až 24. listopadu na všech pobočkách České pošty a  v Era finančních centrech.

Speciální dárky

Ke každé podané žádosti o kteroukoli Era půjčku na České poště nebo v Era finančním centru v období Dnů plných dárků obdrží klienti digitální teploměr. Za řádné splácení během celé kampaně pak získají poukázku na pohonné hmoty v hodnotě 500 Kč do čerpacích stanic EuroOil. Poukázkou budou odměněni klienti, kteří si půjčku uzavřou na kterémkoli distribučním kanále Ery mimo poboček České pošty a půjčku budou řádně splácet.

Era půjčka

Jednoduchá, rychlá a férová půjčka bez jakýchkoli poplatků.

• Bez poplatku si můžete splátky snížit nebo přerušit.
• Měsíčně platíte jen výši splátky.
• Poskytnutí půjčky vás nic nestojí.
• Nabízíme vám výhodné pojištění schopnosti splácet.

Era půjčka na bydlení

Zřídit si můžete i Era půjčku na bydlení a využít ji na rekonstrukci bytu nebo domu, vybavení domácnosti i na pořízení bydlení. Nejdříve peníze čerpáte, pak dokládáte jejich použití.

Era sjednocená půjčka

Máte více půjček a platíte příliš vysoké splátky nebo se ve svých půjčkách, kreditkách a kontokorentech přestáváte orientovat? Slučte si je do jedné Era sjednocené půjčky. Ušetříte na splátkách a poplatcích a ještě můžete získat peníze na své další plány.

Reprezentativní příklad Era půjčky ve výši 70 000 Kč na 5 let:

RPSN 20,59 %, úroková sazba 18,9 % p. a., počet splátek 60, poplatky za podání žádosti, poskytnutí a správu úvěru 0 Kč, měsíční splátka 1 812 Kč, celková částka k úhradě 108 719 Kč. Výše splátky platí za předpokladu čerpání úvěru 15. den v měsíci s první splátkou 15. den měsíce následujícího. Splácení úvěru probíhá vždy k 15. dni v měsíci. V případě bezproblémového splácení může být poslední anuitní splátka nižší.

Podrobné informace a podmínky naleznete na internetových stránkách www.erasvet.cz/pujcka. 

Era a Poštovní spořitelna jsou obchodní značky Československé obchodní banky, a.s. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: MS IIHF v ledním hokeji začíná v pátek, vlaky dopraví fanoušky do center šampionátu

16:08 České dráhy: MS IIHF v ledním hokeji začíná v pátek, vlaky dopraví fanoušky do center šampionátu

Hokejová horečka vypukne již tento pátek. Česká republika se po devíti letech znovu stane hostitelem…