FN Brno: Rozšíření pracoviště Oddělení klinické hematologie v budově CH

10.07.2018 9:51

Rychlým tempem probíhá přístavba a rozšíření pracoviště Oddělení klinické hematologie v budově CH ve 4.NP v areálu Bohunice FN Brno. Fakultní nemocnice Brno tak v krátké době rekonstruuje další medicínské pracoviště.

FN Brno: Rozšíření pracoviště Oddělení klinické hematologie v budově CH
Foto: fnbrno.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Brno - logo

Momentálně totiž probíhá velká rekonstrukce operačních sálů FN Brno, připravuje se oprava Psychiatrické kliniky a výstavba nové supermoderní Gynekologicko-porodnické kliniky FN Brno.

Přístavba Oddělení klinické hematologie je dispozičně a hmotově rozdělena na dvě samostatné části, v jihovýchodním prostoru bude realizována přístavba pracoven mezi budovou CH a sousední budovou Z, v severovýchodním prostoru přístavba laboratoří. Obě části budou propojeny pochůznou zelenou střechou. Rozšířením pracoviště Oddělení klinické hematologie dojde k výraznému zlepšení prostorových podmínek oddělení.

S dokončením stavebních prací se počítá v září letošního roku. Finanční náklady jsou ve výši 51 mil. Kč (MZ ČR 70 procent a 30 procent vlastní zdroje).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

dezinfománie

Dobrý den, zajímalo by mě, co si myslíte o tomto komentáři Zahradila -https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Zahradil-ODS-Zaznamenanihodne-vyrony-dezinfomanie-755567. Dále by mě zajímalo, co s těmi dezinformacemi pořád máte a co za ně vlastně považujete? Protože se zdá, že tato vl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Konference zhodnotila přínosy pražského operačního programu

19:02 MHMP: Konference zhodnotila přínosy pražského operačního programu

Hlavní město jako řídicí orgán Operačního programu Praha – pól růstu ČR uspořádalo v úterý 21. květn…