Forum Nová Karolina opět rozšiřuje nabídku služeb: nová pobočka Ostravského Infocentra

07.03.2014 21:27

Nová pobočka známého Ostravského informačního servisu byla otevřena v OC Forum Nová Karolina. Od úterý 4. března nabízí své služby v 1.patře vedle výtahů, každý den bude otevřeno od 10 do 19 hodin. O víkendu navíc plně nahradí služby pobočky Elektra, která je od sobotní 13. hodiny po zbytek víkendu uzavřena.

Forum Nová Karolina opět rozšiřuje nabídku služeb: nová pobočka Ostravského Infocentra
Foto: forumnovakarolina.cz
Popisek: Forum Nová Karolina

Na území centrálního ostravského obvodu se jedná již o čtvrtou pobočku. Ta první byla založena v roce 1995 v Elektře v Jurečkově ulici. Později přibyla i pobočka Věž na Prokešově náměstí a další v Nádražní ulici v Přívozu.

Pobočka v OC Forum Nová Karolina je ve skvělé lokaci v centru města vždy po ruce obyvatelům obvodu a návštěvníkům obchodního centra, ale také turistům, které osloví poutače viditelné už při příchodu od autobusového i vlakového nádraží směrem do centra.

Návštěvníci infocentra se dozvědí zdarma nejrůznější zajimavé informace o Ostravě. Mimoto si tu mohou zakoupit jízdenky na městskou hromadnou dopravu, ale také vstupenky na kulturní, společenské a sportovní akce odehrávající se v Ostravě, Moravskoslezském kraji, v Česku i v zahraničí.

Pracovníci pobočky také ochotně poradí turistům s hledáním vhodného ubytování nebo restaurace, případně navrhnou, kterou místní technickou památku mohou navštívit. A aby se nikomu Ostrava z paměti nevymazala, je tu k mání pět set různých suvenýrů a pohlednic. Zájemci se mohou v neposlední řadě také nechat vyfotit s posledním uhlím vytěženým na území Ostravy nebo před panoramatem města.

Nové infocentrum se tak přidalo k více než dvěma stovkám obchodů, které pod jednou střechou plní široké spektrum přání svých zákazníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

11:27 Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

Ve čtvrtek 25. dubna 2024 byly vyhlášeny výsledky patnáctého ročníku ankety Zákon roku. Na druhém mí…