GTS Czech představila zákazníkům potenciál hybridního cloudu

18.11.2013 15:49

Telekomunikační operátor a poskytovatel ICT služeb a datových center GTS Czech (GTS) v pátek připravil pro své zákazníky seminář na téma Hybridní cloud a privátní datová centra s podtitulem „Obnova a rozšíření datového centra rychle a efektivně“.

GTS Czech představila zákazníkům potenciál hybridního cloudu
Foto: Archiv
Popisek: GTS

Více než 40 firemních zákazníků se zdarma podrobně seznámilo s klíčovými parametry a benefity hybridního cloudu i s případovou studií k vybudování privátního datového centra ve společnosti PricewaterhouseCoopers.  

„Hybridní cloud může znamenat velkou řadu věcí, od elastického přelévání výkonu z interního prostředí k externímu poskytovateli přes multiplatformní spolupráci hypervizorů až po řešení pro datový management a případné Disaster Recovery za pomoci externího poskytovatele, ke kterému data za definovaných RTO, RPO parametrů synchronizujete. Rozhodli jsme se proto našim zákazníkům přiblížit nejenom odborné a komplexní informace o tomto řešení, ale také ukázat, pro jaké konkrétní využití je toto řešení vhodné. Velký ohlas zaznamenalo také představení vybudování privátního datového centra v praxi,“ řekl Richard Novák, ředitel pro strategii GTS Czech.

Dopolední seminář konaný v pátek 15. listopadu v prostorách pražského hotelu Courtyard by Marriott nabídl všem účastníkům zajímavý program. Produktový manažer GTS Milan Petrásek se věnoval klíčovým faktům o hybridním cloudu a jeho možném využití. Druhá část semináře se zaměřila na případovou studii společnosti PricewaterhouseCoopers, jejíž zástupce se podělil o zkušenosti s vybudováním privátního datového centra pro celou střední Evropu a navazující regiony.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…