Generátor radosti - Radost z KVIFF žije dál, užijte si ji také

30.07.2014 21:50

Radost způsobuje celá řada věcí, od lásky a jídla až po hry a děti. LG zavzpomínalo na dny letošního filmového festivalu a připravilo Generátor radosti, díky kterému si každý vychutná tu pravou festivalovou atmosféru bez časových a místních limitů. Během 49. ročníku KVIFF měli návštěvníci možnost vyzkoušet si nový telefon LG G3 a zároveň se zapojit do soutěže o nejlepší krátké video.

Generátor radosti - Radost z KVIFF žije dál, užijte si ji také
Foto: LG
Popisek: LG

Všechny záběry jsou umístěny na nové microsite  a zvolením několika kategorií je možné si vytvořit své vlastní festivalové video.

„Generátor radosti je skvělý nápad, jak se podívat zblízka na festivalové dění či si jen zavzpomínat na pěkné chvíle. KVIFF se díky němu stává přístupný skutečně každému,“ komentovala tento projekt Andrea De Sousa, marketingová manažerka LG Electronics. Stačí si vybrat tři kategorie radosti, a pak už si jen užít minutové video, které se dá samozřejmě sdílet na Facebooku. „Můžete jím potěšit své blízké a namixovat jim ho přímo na míru,“ dodala Andrea De Sousa.  LG G3 si v rámci KVIFF vyzkoušelo 172 lidí, kteří natočili více než 2000 videí. Deset nejlepších vyhrává nový LG G3.  
Závěrečné video z příspěvků soutěžících je ke zhlédnutí na www.lg.com/cz/kviff. Generátor radosti je dostupný na http://www.lg.com/cz/kviff-video.

Pro více informací navštivte http://www.lg.com/cz.

O LG Electronics CZ

Firma LG je silnou korejskou společností, která se svojí více než padesátiletou tradicí patří mezi světové lídry a technologické inovátory ve spotřební elektronice, domácích spotřebičích a mobilních komunikacích. Regionální pobočka LG Electronics CZ patří na českém a slovenském trhu mezi přední hráče v prodeji spotřební elektroniky. Nabízené portfolio LG na českém trhu je rozděleno do pěti kategorií: Spotřební elektronika, Domácí spotřebiče, Klimatizační jednotky, Mobilní telefony a Informační technologie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …