Grantový program "Era pomáhá regionům" rozdělí mezi žadatele více než milion korun

09.10.2013 18:46

Neziskové a příspěvkové organizace z devíti mikroregionů České republiky mohou do 31. října přihlašovat své drobné projekty do programu Era pomáhá regionům. Tři nejzajímavější žádosti z každého regionu získají nástroj pro výběr cílové částky, mediální podporu a grant ve výši až 50 000 Kč. Klíčovým cílem programu je přispět k udržitelnému rozvoji a zlepšení kvality života v regionech.

Grantový program "Era pomáhá regionům" rozdělí mezi žadatele více než milion korun
Foto: erasvet.cz
Popisek: Era

 „Úspěšným žadatelům poskytne program komunikační podporu a další nástroje pro získání finančních prostředků od veřejnosti. Tři žadatelé, kteří v průběhu pilotního ročníku programu v jednotlivých mikroregionech získají od veřejnosti nejvíce finančních prostředků, dostanou granty ve výši 50 000, 40 000 a 25 000 korun. V každém mikroregionu bude tedy přiděleno 115 000 korun, celkem pak bude v této výzvě rozděleno 1 035 000 korun,“ říká specialistka společenské odpovědnosti Ery Jitka Švejcarová.

Zájemci se mohou registrovat na emailové adrese projekty@erapomaharegionum.cz. Stačí vyplnit jednoduchou přihlášku a následně budou odbornou komisí vybrány tři projekty z každého mikroregionu, které se pokusí od svých drobných dárců sehnat co nejvyšší částku. Čím více peněz se jim podaří vybrat, tím vyšší grant získají.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…