Gymnázium Integra zve na pedagogickou konferenci Učíme o Moravě

20.04.2016 20:36 | Zprávy

V. ročník pedagogické konference Učíme o Moravě se uskuteční v úterý 26. 4. 2016 v čase 10-14 hod. ve Velkém zasedacím sále v budově Nové radnice v Brně (Dominikánské náměstí 1).

Gymnázium Integra zve na pedagogickou konferenci Učíme o Moravě
Foto: Gymnázium Integra
Popisek: Nová radnice (Zemský dům) - místo, kde se uskuteční V. ročník konference Učíme o Moravě.

 Pozvánka na konferenci (268.5 kB, Adobe Acrobat dokument)

 Program konference (279.2 kB, Adobe Acrobat dokument)

Se svými příspěvky vystoupí odborníci na moravskou historii, literaturu a jazykovědu např. z Masarykovy univerzity, tvůrci výukových materiálů i jejich ověřovatelé a recenzenti. Náplní konference bude i představení projektu ESF Učíme o Moravě, jeho výstupů a pokračování projektu. Na konferenci vám budou představeny produkty celého projektu a možnost práce s nimi.

Konference je primárně určena pedagogům středních škol, víceletých gymnázií a druhého stupně základních škol se zaměřením na historii, český a německý jazyk a literaturu či základy společenských věd.

Přihlášky prosím zasílejte na na e-mail integra@integra.cz a uveďte své jméno, aprobaci a školu, odkud přijedete. Účast na konferenci je zdarma, malé občerstvení bude k dispozici v Rytířském sále.

Více o projektu na www.ucimeomorave.cz.

 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 1 285

19:39 ČEZ číslo týdne: 1 285

1 285 pracovníků ČEZ už přispělo do mimořádné zaměstnanecké povodňové sbírky.