HSBC GRANT: Soutěž pro české exportéry o 1 milion korun je zahájena

14.11.2013 9:46

Exportéři se již mohou přihlašovat do soutěže HSBC GRANT a vyhrát tak finanční podporu i další ceny.

HSBC GRANT: Soutěž pro české exportéry o 1 milion korun je zahájena
Foto: Hans Štembera
Popisek: peníze, ilustrační foto

HSBC Bank plc – pobočka Praha, otevřela online registraci pro soutěžící exportéry 5. ročníku projektu HSBC GRANT.  Ti se mohou přihlašovat na stránce www.podporaexportu.cz. Odborná porota, složená z partnerů projektu, v dvoukolovém hodnocení vybere vítěze, který získá cenu v hodnotě 1 000 000 Kč, a zároveň nezbytné know-how v podobě právního a obchodního poradenství při řešení konkrétního exportního případu. Navíc získá možnost zúčastnit se jednoho ze série setkání podniků a specialistů se zaměřením na příležitosti a strategie obchodního růstu pod názvem „HSBC Global Connections International Exchanges”.

Uzávěrka soutěže bude 15. 2. 2014.  Rozhodovat budou hlavní tři kritéria – kredibilita exportního projektu, inovativnost a dlouhodobá udržitelnost. Vítěz bude vyhlášen na slavnostním galavečeru v dubnu 2014.  Vedle finanční ceny získá také odbornou pomoc partnerů projektu – Česká exportní banka, CzechTrade, EY, EGAP, White&Case, Svaz průmyslu a dopravy ČR.

HSBC GRANT na podporu exportu je unikátní projekt zaměřující se na podporu českých podniků při rozvoji jejich exportních aktivit. Principem projektu je grantová soutěž a odborné semináře pro exportéry, na kterých díky HSBC a jejím partnerům získáte potřebné znalosti ke svému dalšímu rozvoji.

O HSBC

HSBC Bank plc otevřela svou českou pobočku v květnu 1997. Poskytuje služby firemního bankovnictví pro korporátní klienty se zaměřením na mezinárodní obchod a zahraniční transakce. Kromě bankovních operací zahrnují služby české pobočky HSBC správu peněz, financování provozního kapitálu a investic, akviziční financování, projektové a exportní financování, devizové obchody, řízení úrokového rizika a faktoring. Prostřednictvím své mezinárodní sítě poskytuje HSBC celou škálu finančních služeb včetně investičního a privátního bankovnictví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…