Helena Vondráčková nadabovala a nazpívala chobotnici v pohádce Příšerky pod hladinou

25.04.2017 18:20

V jubilejním roce dostala legenda českého popu Helena Vondráčková dabingovou roli ve španělské animované pohádce Příšerky pod hladinou, která vstoupí do českých kin 18. května.

Helena Vondráčková nadabovala a nazpívala chobotnici v pohádce Příšerky pod hladinou
Foto: Bontonfilm, archiv Heleny Vondráčkové
Popisek: Helena Vondráčková při dabingu.

„Hraji v ní chobotnici Normu, která má ambice stát se hvězdou na Broadwayi. Jsem ráda, že jsem dostala další možnost dabovat a v této pohádce si také, pod vedením pana režiséra Jiřího Balcárka, zazpívat. Musím říct, že mě tato práce moc bavila a byla to také sranda. Příšerky jsou příšerně krásné a zábavné,“ řekla Helena Vondráčková, která do dabingového studia zamířila krátce po velkém narozeninovém koncertu v Brně.

„Mými kolegy v projektu Bontonfilmu jsou Richard Genzer, Michal Suchánek, Ivana Korolová, Tereza Bebarová nebo Ladislav Županič,“ dodala zpěvačka, pro kterou to nebyla první dabingová příležitost. V roce 2010 propůjčila svůj hlas čarodějnici v pohádce Na vlásku z produkce Walta Disneyho.

Momentálně se zpěvačka připravuje na vystoupení v německé televizní show Wiedersehen macht Freunde ve městě Hoyerswerda, ve které bude hlavním hostem. Následně ji čeká turné s Alexandrovci na Slovensku. V den jubilea, v sobotu 24. června, pak vystoupí na narozeninovém koncertu na hradě Karlštejně, kam si mimo jiné pozvala Jitku Zelenkovou a Olgu Matuškovou. V ten samý den večer odvysílá Česká televize záznam narozeninové show Heleny Vondráčkové z Brna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …