Historický Hotel Elizabeth vyhlášen hotelem s nejlepší péčí o klienty v Evropě

28.10.2014 8:46

Hotel Elizabeth v Trenčíně hostil slavnostní udílení cen nejlepším historickým hotelům Evropy. Současně se stal vítězem jedné z kategorií této prestižní soutěže. Nominovaní hosté z celého světa totiž právě hotel Elizabeth zvolili hotelem, který nabízí nejlepší zákaznický servis.

Historický Hotel Elizabeth vyhlášen hotelem s nejlepší péčí o klienty v Evropě
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

„Jsme velmi příjemně překvapeni evropským oceněním za námi poskytované služby. Není to pocta pouze pro náš hotel, ale pro celé Slovensko. I tohle je totiž krok, kterým bouráme bariéry a předsudky o kvalitně poskytovaných služeb na Slovensku,“ uvedl ředitel hotelu a současně prezident Asociace historických hotelů Slovenska, Jan Svoboda.

Hotel Elizabeth tak svým vítězstvím dokázal, že hostům nabízí vynikající komfort, skvělou gastronomii a obětavý personál. „Od doby, kdy byl v roce 2012 tento hotel zrekonstruován, tak se změnil nejen on, ale také život ve městě. Jsme na tento hotel velmi pyšní a jsme rádi, že nám dělá dobré jméno v celém světě,“ uvedl primátor města Trenčín, Richard Rybníček.

Slavnostního vyhlášení výsledků soutěže se zúčastnili hosté z celé Evropy. Ti se shodli na tom, že je třeba o historické hotely pečovat tak, aby zůstaly odkazy minulosti spolu se současností zachovány jako dar pro budoucí generace.

„Počet letošních kandidátů na ocenění předčil veškerá naše očekávání a je to pro nás velká pocta. Ve velkém množství historických hotelů není žádný stejný, každý má svou duši, jedinečnost a příběh. Vážíme si každého z nich,“ uvedla Barbara Avdis, prezidentka Historických hotelů Evropy.

Secesní hotel Elizabeth je legendou slovenského hoteliérství.  Pochází z roku 1902. V roce 2012 skončila jeho dva roky trvající, rozsáhlá rekonstrukce, která si vyžádala přibližně 15 milionů Eur (z toho 3,9 milionů pocházelo z prostředků EU). Hotel se současně přejmenoval z někdejšího názvu Tatra právě na Elizabeth.

Od svého znovuotevření hostil již řadu významných osobností, včetně prezidentů, vlád a dalších slavných osobností, například z oblasti hudby či sportu. 
Turisté zde mohou obdivovat také římský nápis, pocházející z roku 179 n.l., který je umístěný na skále.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…