Hrad: Smluvní dokumenty, podepsané v Čínské lidové republice

26.04.2019 15:18

U příležitosti konání hospodářského fóra v Pekingu byly v pátek dne 26. dubna 2019 podepsány, za účasti prezidenta republiky Miloše Zemana, následující smluvní dokumenty mezi zástupci České republiky a Čínské lidové republiky:

Hrad: Smluvní dokumenty, podepsané v Čínské lidové republice
Foto: generalcompact.cz
Popisek: Kancelář prezidenta ČR

1) Memorandum o porozumění o společném přístupu ke spolupráci v energetickém sektoru mezi společností China Huaneng Group. Co. Ltd a společností Sev.en Energy AG.

2) Dohoda o rozvoji česko-čínského programu ledního hokeje mezi Českou hokejovou akademií, týmem Rytíři Kladno, Českou hokejovou asociací a Čínskou hokejovou asociací, Pekingskou sportovní univerzitou, Čínskou hokejovou akademií.

3) Memorandum o porozumění mezi JD.com a CzechTrade na spolupráci v e-commerce.

4) Dohoda na třetí rozvojové fázi „Kritické plánování“ na česko-čínském letadlu D6.

5) Výhradní licencovaná dohoda mezi Shangahai Miaojiang Sporting Goods Co., Ltd. a Alpine Pro na výrobu a prodej kolekcí ne-lyžařského vybavení Alpine Pro v Číně.

6) Dohoda o zřízení „Nového čínsko-českého technologického parku na zpracování surového koksu“ v Changzhi, Shanxi Province zaměřenou na rozvoj ekologicky udržitelného uhlí.

7) Dohoda na dlouhotrvající spolupráci v oblasti průmyslu uhelných dolů na dodávky náhradních dílů důlního zařízení od společnosti Ferrit pro China National Coal Development Co., Ltd.

8) Smlouva mezi společností Ferrit a Sichuan Jiahua Machinery Co., Ltd. o střešní konstrukci pro uhelné doly během těžby uhlí.

9) Memorandum o porozumění mezi BV Trade a Zhejiang Leapmotor Technology o společném rozvoji obchodu s elektrickými vozy.

10) Dohoda mezi Farmou pro všechny a Xiamen Top-Succeed Electronics Technology k výstavbě akvaponických farem. Jejich rozvojem a propagací k ochraně životního prostředí a produkování zdravého jídla.

11) Memorandum o porozumění mezi Čerozfrucht s.r.o. a Xiamen Eve Trading Co., Ltd. o uvedení nového druhu citrusů na český trh.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

7:23 Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

Od pátku 10. května do neděle 26. května nabídne Český rozhlas živé vysílání z mistrovství světa v l…