Huawei zahájí ještě před Vánocemi prodej luxusní zlaté verze Ascend Mate7

17.12.2014 19:58

Společnost Huawei, přední světový dodavatel řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT), zahájí od 20. prosince na českém trhu prodej luxusní zlaté verze smartphonu Huawei Ascend Mate7 Gold, která oproti standardní verzi (stříbrná/černá) disponuje 3 GB operační paměti RAM, 32 GB interní paměti a podporou dvou SIM karet (hybridní = možnost volby buď druhé SIM nebo microSD karty). Huawei Ascend Mate7 Gold bude dostupný u všech velkých online prodejců a ve volné distribuci za doporučenou maloobchodní cenu 15.590,- Kč vč. DPH.

Huawei zahájí ještě před Vánocemi prodej luxusní zlaté verze Ascend Mate7
Foto: Huawei
Popisek: Huawei

Aktuální top model značky Huawei se pyšní velkým 6palcovým FHD displejem s extrémně tenkým rámečkem kolem displeje a nejlepším poměrem velikosti displeje k tělu telefonu (83 %), 7,9mm tenkým pevným tělem vyrobeným z jednoho kusu hliníku s precizním zpracováním a jednoduchým elegantním designem s výbornou ergonomií, perfektně fungující čtečkou otisku prstů, dále rychlým osmijádrovým procesorem Huawei Kirin 925, kvalitním fotoaparátem (13MP zadní/5MP přední) a velkou 4100 mAh baterií, díky které se Ascend Mate7 pyšní jednou z nejdelších výdrží vlajkových lodí současnosti. Díky nové jednodotykové technologii využívající senzoru otisků prstů, podpoře vysokorychlostních sítí 4G LTE Cat6 a NFC a skvěle odladěnému rozhraní EMUI 3.0 povyšuje Ascend Mate7 mobilní zážitek na novou úroveň.

Inteligentní výkon

Ascend Mate7 se pyšní inteligentním procesorem Huawei Kirin 925 s osmijádrovou architekturou, který sestává ze čtyř velkých A15 1,8 GHz čipů a čtyř malých A7 1,3 GHz čipů, které se aktivují v různých konfiguracích v závislosti na výkonových potřebách konkrétní aplikace nebo funkce. Smartphone tedy inteligentně hospodaří s napájením. Ascend Mate7 šetří až 50 % baterie automatickým využíváním menších A7 jader k obsluze standardních aplikací, které spotřebitel využívá přinejmenším 80 % času. Při vyšších nárocích na výkon, například při hraní her, se zapojí větší jádra A15. Jakmile procesor zjistí, že se využívá 85 % až 95 % výpočetního výkonu jednoho jádra, automaticky aktivuje další jádra.

Ascend Mate7 je pravděpodobně první 6palcový smartphone s okamžitým jednodotykovým přístupem přes senzor otisku prstu. Není tedy třeba dále pracně zadávat vstupní heslo. Uživateli umožňuje odemknout telefon minimálně o 80 % rychleji než zařízení, která využívají ověření přístupu pomocí tahů prstem. Čtečka je umístěná na zadní straně přístroje a měří 9,16 mm x 9,16 mm. Podporuje až 5 sad různých záznamů otisků prstů, které lze přiřadit režimům „normal“ nebo „host“. Uživatel může režimy přepínat a zvýšit tím úroveň ochrany při zabezpečení soukromých složek, aplikací nebo informací o platbách. Čtečka má vyšší poměr 508 PPI pro vyšší přesnost snímání, takže není při odemykání telefonu nutné opakovaně přejíždět přes čtečku prstem, a to ani s mokrými prsty nebo za mírného deště. Technologie ARM TrustZone rovněž uchovává šifrovaná data otisku prstu v čipu pro lepší zabezpečení softwarem SecureOS, a zabraňuje přímému přístupu třetích stran.

Ascend Mate7 podporuje nejrychlejší připojení LTE Cat6 s rychlostí stahování až 300 Mbps a umožňuje stáhnutí filmu v HD kvalitě za necelých 30 sekund. Je napájený lithium-polymerovou baterií s vysokou hustotou a kapacitou 4100 mAh. Do tenkého těla přístroje Ascend Mate7 se podařilo vměstnat mohutnou baterii, která umožňuje více než 2 dny nepřetržitého normálního používání. Díky vlastní technologii úspory energie nabízí Ascend Mate7 tři úsporné režimy – normální, inteligentní a ultra úsporný. Ascend Mate7 disponuje také inteligentní funkcí tzv. reverzního nabíjení kdy po připojení USB kabelem k jinému přístroji může fungovat jako externí zdroj energie.

Styl a konstrukce

Ascend Mate7 je vyrobený z více než 95 % z kovu, což je u smartphonů této velikosti výjimkou. Má vnitřní konstrukci z pevné slitiny hliníku pro vynikající odvádění tepla. Je pouze 7,9 mm tenký a váží 185 g, a má ergonomicky tvarovaný zadní díl pro snazší ovládání jednou rukou. Ultra tenká fazeta o tloušťce 2,9 mm dosahuje působivého poměru displeje k tělu s hodnotou 83 %.

Díky 6palcovému FHD in-cell LTPS displeji, který spotřebuje méně energie, a JDI Nega-NEO technologii pro působivý vysoce kontrastní poměr 1500:1, jsou na telefonu Ascend Mate7 obrázky neuvěřitelně ostré. 13MPx zadní fotoaparát pro snímání lepších fotek z oslav za slabého osvětlení je vybavený BSI snímačem 4. generace od společnosti Sony se světelností f/2.0. Přední 5MPx fotoaparát navíc využívá 5P asférický objektiv, který patří v oboru k nejlepším a zajišťuje vyšší rozlišení a menší zkreslení obrazu.

Intuitivní jednoduchost

Ascend Mate7 je vybavený rozhraním EMUI 3.0, což je nová verze uživatelského rozhraní Huawei, které se snáze obsluhuje jednou rukou a nabízí zcela nový vzhled celého softwarového rozhraní. Rozhraní soustavně využívá nový design časové osy pro sjednocení a zvýšení uživatelského komfortu u různých aplikací. Rozhraní EMUI 3.0 navíc intuitivně a aktivně řeší každodenní potřeby prostřednictvím praktických a vizuálně poutavých designových detailů, jako je třeba spojení hlavních funkcí smartphonu – volání, kontaktů a zpráv – mezi nimiž lze nyní snadno přepínat jediným vodorovným přejetím prstem.

Dostupnost

Huawei Ascend Mate7 Gold bude na českém trhu dostupný od 20. prosince 2014 u všech velkých online prodejců a ve volné distribuci za doporučenou maloobchodní cenu 15.590,- Kč vč. DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…