I v České republice existuje volání zadarmo

24.11.2014 14:11

Prvním operátorem, který nabízí minuty na telefonování zcela zdarma je COOP Mobil. Ten nabízí odměny za nákup vybraných produktů v akci a slevy na volání za pravidelné nákupy. Těchto výhod využívá již přes 60% zákazníků COOP Mobilu.

I v České republice existuje volání zadarmo
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

Program pravidelných produktových akcí souvisí se strategií COOP Mobilu nabízet volání zdarma svým zákazníkům. Zákazníci tak jednoduše nakoupí a pomocí své karty, kterou získali ve startovacím balíčku, načtou své volné minuty. Je tak pouze na každém rozhodnout se, kolik chtějí volných minut na volání. Tato služba je unikátní v rámci celé České republiky. COOP Mobil je tak prvním virtuálním operátorem nabízejícím možnost volání zdarma.

„Spolupráce s významnými dodavatelskými firmami umožnila vytvářet pravidelné nabídky pro zákazníky na akční položky za zvýhodněné ceny. Zákazníci tak mohou ušetřit i za samotný nákup. Skupina COOP těmito akcemi pokračuje ve své strategii rozvoje služeb na prodejnách a co největší nabídce svým zákazníkům.“ Říká Zdeněk Juračka, šéf Skupiny COOP.

Pomocí tohoto odměňovacího programu mohou všichni výrazně omezit své výdaje za telefon a podstatně ušetřit. Pro aktivaci stačí zakoupit startovací balíček COOP Mobilu na některé z prodejen COOP, nebo e-shopu a mohou i zdarma přenést své číslo ke COOP Mobilu od stávajícího operátora.

Hlavní výhody COOP Mobilu

- Pravidelné akce na volné minuty za nákup vybraných produktů
- Při pravidelném nákupu voláte levněji o 20 %.
- Možnost dobíjení kreditu již od 150 Kč.
- Tarifikace 1+1
- Cena hovoru již od 0,96 Kč za minutu.
- Smlouvy bez závazků.
- Přenos čísla zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Ornitolog v Temelíně kroužkoval ptáčky

13:04 ČEZ: Ornitolog v Temelíně kroužkoval ptáčky

S maximální opatrností okroužkoval odborník z Jihočeského ornitologického klubu čtrnáct ptáčků v těs…