IMPER CZ posiluje marketingové oddělení

20.07.2014 20:43

Společnost IMPER CZ, jež se zabývá vytvářením unikátních databází a vývojem speciálních webových aplikací, ve svých řadách přivítala Jaroslava Holého jako nového marketingového manažera.

IMPER CZ posiluje marketingové oddělení
Foto: IMPER CZ
Popisek: IMPER CZ

Před nástupem do IMPER CZ působil Jaroslav Holý (34) dlouhodobě v marketingovém oddělení společnosti ADC Blackfire Entertainment s.r.o., která se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem hraček a licenčních produktů pro děti s  tematikou Disney, Pokémon, Winx a dalších. Svou kariéru zde zahájil v roce 2001 jako asistent marketingového oddělení, na počátku roku 2004 se stal ředitelem marketingového oddělení a na této pozici setrval až do letošního dubna.

„Po 13 letech v hračkářském odvětví je pro mě nová výzva v tak zajímavém oboru velkým impulsem. Těším se na spolupráci na projektech, jako je Merk či systém Leady. Jako manažer jsem přesně takové nástroje potřeboval, teď mohu pomoci je do firem dostat,“ říká Jaroslav Holý.

Jedním z hlavních úkolů Jaroslava Holého bude prohlubování a zefektivnění spolupráce s klíčovými partnery IMPER CZ. „Jsem rád, že se Jaroslav stal součástí našeho týmu. Díky této spolupráci společnost pokračuje v dalším růstu a posilování marketingových aktivit,“ komentuje Tomáš Berger, CEO společnosti IMPER CZ.  

Jaroslav Holý vystudoval MBA na Business School Netherlands. S partnerkou a dcerou žije v Praze. Mezi jeho koníčky patří sport, cestování, četba a jachting.

O společnosti IMPERCZ

Společnost IMPER CZ se specializuje na databáze a informace důležité pro firmy. V současné době má ve svém portfoliu 4 služby. Jedná se o unikátní nástroj Leady, který má využití především v marketingu. Identifikuje firemní návštěvníky webových stránek a zaznamená, co je zajímalo. Je tak možné aktivně kontaktovat potenciální zájemce o služby nebo produkty. Další službou je Merk, což je nejaktuálnější a nejobsáhlejší databáze firem v ČR. Údaje jsou neustále ověřovány, každá firma je prověřena jednou za 3 dny. Monitora je systém, který monitoruje internetová, tištěná a audiovizuální média v České a Slovenské republice. Umožňuje také sledování změn u zákazníků a konkurentů. Posledním aplikací je databáze firem Detail, která je přístupná zcela zdarma. Mezi klienty společnosti IMPER CZ patří řada velkých firmem i mediálních domů, jako jsou například HP, Canon, IKEA, Ahold nebo AVG.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…