Infinity vyvinula pro Deloitte aplikaci umožňující snadnou správu mzdové a HR agendy

21.07.2014 19:54

Tuzemská IT firma Infinity vyvinula pro Deloitte aplikaci PeoplePort, která umožňuje snadnou a přehlednou správu mzdové agendy.

Infinity vyvinula pro Deloitte aplikaci umožňující snadnou správu mzdové a HR agendy
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

„V současné době zajišťujeme mzdovou agendu pro více než 100 společností v České republice a jejich počet dále roste. V rámci regionu střední Evropy je počet firemních klientů již okolo 300. Vytvořením aplikace PeoplePort jsme významným způsobem rozšířili okruh subjektů, kterým můžeme služby mzdové administrativy v České republice a v dalších zemích Evropy nabízet,“ uvedl Zbyněk Brtinský, partner v daňovém oddělení Deloitte, který má na starost outsourcing podnikových procesů. Aplikace je podle něj vhodná pro společnosti všech velikostí. Díky řešení PeoplePort mohou společnosti při vedení HR a mzdové agendy ušetřit ročně náklady v řádu desítek procent.

V České republice byl nástroj PeoplePort implementován v loňském roce a prvními klienty je využíván od ledna 2014. „Na jaře byla dokončena implementace PeoplePortu v Maďarsku a nyní probíhá na Slovensku a v Polsku,“ doplnil Michal Czigle, senior manažer v daňovém oddělení Deloitte, který se věnuje outsourcingu podnikových procesů.

Celé řešení je provozováno v privátním cloudu společnosti Infinity. Cloud Infinity prezentuje kompletně dodávané a spravované řešení na klíč. Zajišťuje pořízení a správu hardware serveru, softwarové vybavení administraci celého řešení včetně nezbytných služeb. „Hostováním aplikací podobným těch, které u nás má Deloitte, pomáháme akcelerovat byznys našim zákazníkům. Bezpečnost a vysoká dostupnost dat jsou přitom nejvýznamnější  přínosy našeho privátního cloudu. Individuální SLA a smluvní záruky dodávají našemu řešení tolik požadovanou důvěru. Díky ní se může zákazník plně soustředit pouze na svůj obor podnikání, “ dodává ke společné spolupráci Jan Gerhart, obchodní ředitel pro cloudové řešení a služby Infinity a.s.

Nejvíce zájemců o PeoplePort přichází z řad globálních klientů. Těm systém umožňuje získávat data ze všech trhů ve stejném formátu, neboť uživatelské rozhraní je v každé zemi stejné a díky tomu je velmi jednoduché se v aplikaci pohybovat bez ohledu na jazykové rozdíly a různé mzdové systémy v jednotlivých zemích.

„Právě globální využitelnost PeoplePortu představuje jednu z největších přidaných hodnot našich služeb, která nám dává náskok před jinými poradenskými společnosti,“ dodal Michal Czigle a konstatoval: „Deloitte si zakládá na svém propracovaném know-how. Při rozvíjení PeoplePortu a vývoji dalších mezinárodně použitelných aplikací proto budeme na základě úspěšné spolupráce i nadále využívat zkušenosti IT firmy Infinity.“

Co to je PeoplePort?

Jedná se o komunikační portál, který představuje alternativu k běžnému vedení mzdové agendy, jež pořád ještě využívá hlavně e-mail a telefon. PeoplePort místo toho umožňuje zaměstnancům, aby se sami přihlásili do svého profilu a v uživatelsky jednoduchém rozhraní sami prováděli hlášení změn a další formalizovanou komunikaci se svým HR a mzdovým oddělením. Proto je vhodný zejména pro společnosti mající stovky či tisíce zaměstnanců, kde umožní vést mzdovou agendu s výrazně nižšími náklady než dosud. Společnost Infinity zajišťuje servisní i uživatelskou podporu systému ze svého mezinárodního call-centra v Pardubicích. To je umístěno v Technoparku a zajišťuje nepřetržitý provoz ve všech potřebných jazycích. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…