Ivo Lukačovič se opět začíná aktivněji věnovat své společnosti Seznam.cz

07.12.2012 10:27

Ivo Lukačovič, zakladatel a většinový majitel Seznam.cz, se rozhodl více se věnovat aktivitám společnosti Seznam.cz. Chce být chodu firmy blíže a bude ovlivňovat strategii a fungování služeb společnosti Seznam.cz. Nebude mít žádnou speciální exekutivní roli, Pavel Zima zůstává generálním ředitelem společnosti zodpovědným za chod a fungování společnosti.

Ivo Lukačovič se opět začíná aktivněji věnovat své společnosti Seznam.cz
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Dlouhodobá práce z domova mi už nevyhovovala a Seznam.cz mi začínal chybět, a proto jsem se rozhodl, že se do něj vrátím, se všemi výhodami, které jako majitel a předseda představenstva mám. Chci se hlavně věnovat našim produktům a předávat své vize dál,“ uvedl Ivo Lukačovič, zakladatel a většinový majitel Seznam.cz.

Jsem rád, že se Ivo rozhodl věnovat se zase produktům a službám Seznamu, jeho výborný produktový cit a vize nám určitě hodně pomůžou,“ doplnil Pavel Zima, generální ředitel Seznam.cz.

Na vedení společnosti Seznam.cz se tedy nic nemění. Pavel Zima je i nadále generálním ředitelem, který společnost řídí a má pod sebou kromě výkonného ředitele Michala Feixe i produkty společnosti Seznam.cz. Ty budou nyní reflektovat přání a vize majitele společnosti, který bude mít vždy finální slovo u těch produktů, kterým se bude chtít věnovat.

S návratem zakladatele se Seznam.cz vrátí od ledna i ke svému původnímu sloganu: Seznam.cz, najdu tam, co neznám. Tento slogan poukazuje na již před rokem produktově avizovaný „návrat ke kořenům“. Navíc je tento slogan mezi uživateli oblíbený a se společností Seznam.cz zažitý, takže nepůjde o složitou změnu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…